Blog

210TH GLIJMIDDEL IN ZUID AFRIKA.

210TH GLIJMIDDEL IN ZUID AFRIKA.

Hulpmiddel.

Bij het product glijmiddel wordt al gauw gedacht dat het gaat om een hulpmiddel dat gebruikt wordt, als de natuurlijke manier van vochtig worden van de vagina niet meer lukt. Verloopt alles als gewenst, dat zorgt opwinding voor een betere doorbloeding van de vagina huid, waardoor het slijmvlies wordt gestimuleerd om vocht af te geven.
Dat is niet alleen comfortabel bij het vrijen, de zuurgraad van het vocht houdt bovendien de vagina gezond door infecties buiten de deur te houden. Dat deze vochtigheid de lust van een vrouw opvoert is een bijkomend effect dat als zeer plezierig wordt ervaren. Niet alleen voor haar, maar ook voor hem. Het maakt dat mensen door opwinding zich steeds vrijer voelen en zich helemaal aan elkaar over durven te geven. Bij droogte evenwel wordt het tegenovergestelde effect bereikt. Dan kan het gebruik van glijmiddel een uitkomst zijn. Voor meer informatie: klik hier.

Tederheid.

In een eerder blog op deze website is te lezen dat glijmiddel eigenlijk veel meer is dan een hulpmiddel. Want ook in een situatie waarin er niet van vaginale droogte sprake is, kan de vloeistof de pret verder verhogen. Niet voor niets heet die blog: “Glijmiddel: zijdezacht vrijen, dat is pas genieten!” en is hier terug te lezen. Zijdezacht vrijen is iets voor mensen die houden van tederheid in bed. Of dat alleen voor het voorspel geldt, of de hele sessie voortduurt speelt geen rol. Maar wel dat het toevoegen van glijmiddel aan het reeds aanwezige vocht, de gladheid van de vagina enorm verhoogt. Dit geeft dat zijdezachte gevoel terug dat in het begin werd ervaren toen stellen elkaar pas leerden kennen, en de vochtafgifte van de vagina zich nog op haar allerhoogste piek bevond. Wie gewend is glijmiddel toe te voegen zal er minder moeite mee hebben als het natuurlijke vocht beetje bij beetje afneemt.

Glijmiddelen.

Overigens is glijmiddel ook op andere wijze te gebruiken, dan alleen bij penetratie. Zo is het een prima vloeistof om mee te masseren en kan het dienst doen als prettige toevoeging als de penis met de hand wordt verwend. Een derde optie is het gebruik van glijmiddel als een condoom droog aanvoelt. Glijmiddelen zijn er is alle soorten en maten. Op basis van water of siliconen (alleen deze zijn geschikt bij condoomgebruik!). De eerste droogt wat sneller op en laat geen vlekken na, de tweede behoudt zijn glijeigenschappen langduriger, waardoor glijmiddel toevoegen tijdens het vrijen niet herhaald hoeft te worden. Minder gebruikt zijn middelen op basis van olie- of kokosolie. Wie hier meer over weten wil kan terecht op de website van Women’s Health, klik hier.

Zuid Afrika.

Tracy Ziman Jacobs is seksuoloog, sociaal werker en intimiteitscoach, in Zuid Afrika. Ze heeft een website, die hier te vinden is en ze geniet landelijke bekendheid. Ze is weliswaar in haar professie afgestudeerd en erkend deskundig, maar ze leunt tevens op haar eigen ervaring als gescheiden vrouw. Nu probeert ze problemen van anderen in een vroeg stadium te benoemen, te bespreken en op te lossen. In haar werk komt ze geregeld tegen dat stellen klachten uiten over hun seksuele leven. Vaak komt het erop neer dat de passie niet meer is wat die ooit is geweest. De oorzaken zijn zowel psychisch als lichamelijk. Haar therapieën (klik hier) richten zich op herstel van romantische gevoelens voor elkaar en vernieuwde fysieke intimiteit. Daarbij wordt door haar gebruik van glijmiddel van 210th aangeraden! Een Nederlands merk dat zo hoog scoort derhalve. Wat maakt dat dit mogelijk is?

210th.

Wie een willekeurige drogisterij binnen wandelt komt daar diverse producten tegen die voor een gezond seksleven zijn bedoeld, waaronder glijmiddelen. Die zijn er van erg goedkoop tot behoorlijk prijzig. En er is het glijmiddel van 210th. Er is dus veel om uit te kiezen. Van een simpel voordelig glijmiddel op waterbasis, tot verwarmende of tintelende lubricants. Het is aan de gebruiker te beoordelen welke het best bevalt. Wel is duidelijk dat die van 210th zeer hoog wordt gewaardeerd. De redenen die worden aangedragen zijn dat het geur- en smaakloos is, dat de gebruikte bestanddelen niet op dieren zijn getest, de luxe flacon een handig pompje heeft, er speelse opdrachten achter de opgedrukte QR-code zijn bijgevoegd, maar bovenal dat de glijeigenschap ongekend goed en langdurig is. Dat laatste maakt dat de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend is. Van harte aanbevolen door Tracy Ziman Jacobs!

Jan Weeber
©210th
Share this
Older Post Newer Post