Blog

210TH IN PODCAST METRO UK.

210TH IN PODCAST METRO UK.

Metro UK.

Het is een gratis dagblad in het Verenigd Koninkrijk. Je zou kunnen denken aan een gratis huis-aan-huis krantje, iets dat door Youp Van ’t Hek, de bekende conferencier, aangeduid wordt met “Het Sufferdje”. Maar dat ligt hier toch iets anders. Metro UK is namelijk ook een online platform dat podcasts verzorgt en diverse nominaties in de wacht heeft gesleept in het overzeese, zoals de Newsaward for National Newspaper of the year en Newsaward for Regional Newspaper Printer of the Year. Het is hetzelfde als de gratis krant Metro in Nederland, uitgegeven en veel gelezen in metro, trein, bus en andere vormen van openbaar vervoer. Hoe sceptisch men alhier was toen de gratis krant verscheen, het heeft zich inmiddels een vertrouwde status verworven.

Good sex bad sex.

In de podcast-serie “Good sex bad sex” spreken Bibi Lynche en Miranda Kane voor Metro UK met allerlei mensen uit de erotische business en brengen een reeks aan thema’s rond seksualiteit en erotiek ter sprake. De afleveringen zijn allemaal terug te luisteren in de vorm van podcasts voor iTunes. Zij die geen Apple hebben kunnen die uitzendingen ook terug luisteren, daar er een iTunes-versie voor Windows is, die hier is te downloaden. Een greep uit de onderwerpen: seks education, seks and disability, vaginas, slut shaming, writing a sex novel en nog een hele reeks andere. Wat ook ter sprake komt is de bespreking van erotische producten, zoals vorige maand in de podcast Sextoys For Christmas.

The Sway.

In Groot Brittannië, bestaat er op internet een erotische verzenddienst onder de naam The Sway, vergelijkbaar met 210th alhier in de lage landen. Op de website kan men terecht om een kleine collectie speeltjes en verzorgingsproducten te bestellen. Alleen het beste is goed genoeg en -niet zonder trots gemeld- staan daar twee Nederlandse producten tussen: het glijmiddel en de massageolie van 210th. The Sway verschilt echter ook op een belangrijk punt van 210th, het stelt namelijk een abonnementsvorm op erotische boxen ter beschikking. Die boxen, vol erotische items, kunnen per maand worden aangeschaft, maar het is ook mogelijk om ze elke maand automatisch aan huis af te laten leveren.

Massagekaars.

In de genoemde podcast becommentarieerden Bibi Lynche en Miranda Kane de erotische boxen van The Sway. Lovend spraken ze over de hoogwaardige kwaliteit van de aangeboden goederen. Wat er uitsprong was de massagekaars die in de box werd aangetroffen. Eentje van het merk 210th. Het betreft een rond potje, stijlvol in zwart met zilveren letters vormgegeven, gevuld met hard geworden olie met in het midden een lontje dat aangestoken dient te worden. Is dat gedaan dan maakt het vlammetje de olie weer zacht en warm en verspreidt zich een fijne geur. Hoofdzaak van de review was evenwel dat de olie niet gloeiend heet hoeft te worden om vloeibaar te worden. Giet men de olie uit dan is die behaaglijk warm en glad. Zo kan er heerlijk mee worden gemasseerd zonder angst voor rood geworden huid, of erger: brandplekken.

Kwaliteit.

Elke kwaliteit heeft z’n prijs, zo wordt gezegd en niets is minder waar. Het is vast mogelijk om producten met een lagere prijs dan die van 210th te vinden in de winkel of op internet. Maar dan kunnen de verwachtingen van zulke goedkope waar ook niet al te hoog zijn. Eigenares Sofie Rockland van 210th is actief betrokken bij de samenstelling van de producten. Dat zorgt voor een modieuze, stijlvolle, gebruiksvriendelijke vormgeving van de flacons, potjes en boxen. Daarnaast is ze zeer precies in het selecteren van de juiste ingrediënten die gebruikt mogen worden in de verzorgingsproducten van 210th. Bovendien worden ze niet op dieren getest. Hoogwaardige kwaliteit is hoofdzaak.

Markt UK en NL.

In Nederland richt 210th zich vooral op de hotelbranche. Er zijn veel hotels die de erotische boxen of de verzorgingslijn aanbieden. Een kleine impressie van die bedrijven laat zien dat het hier gaat om voornamelijk vier en vijf-sterren-hotels. Zij die het aandurven te erkennen dat mooie erotiek in ieders mensenleven meerwaarde heeft. Zij hebben 210th in de arm genomen, om het beste product aan te bieden als extra service aan de gewaardeerde klant. En ook in Engeland ziet men dat in. Zo bestaat er in het MyChelsea hotel te London een heuse 210th Suite, geheel ingericht in de huisstijl van het merk, met uiteraard op de kamer een erotische box!

Closer Together.

In de boxen van 210th bevinden zich niet alleen erotische goederen, maar tevens enveloppen met speelse opdrachten op kaartjes. En ook de QR-codes op de verzorgingsproducten bevatten die. Ze nodigen uit tot een speelse omgang met elkaar. Zo leer je elkaar beter kennen, als je samen een opdracht uitvoert, en niet alleen op erotisch vlak. De reacties op de opdrachten zijn vaak veelzeggend en tekenend voor de persoon. Durven de liefdespartners zekerheden een beetje los te laten? Zijn grenzen niet zo zwart-wit als eerder gedacht? Kun je jezelf zijn in een intieme relatie? Al spelend komen geliefden Closer Together. 210th helpt daarbij, want zo zegt Sofie Rockland: "Intimacy is one of the most beautiful given things in the world."

Jan Weeber
©210th
Share this
Older Post Newer Post