Blog

50 Tinten Grijs: de film, de box en de beleving

50 Tinten Grijs: de film, de box en de beleving

Trilogie.


"Uit", zucht Janneke. Ze heeft zojuist de laatste bladzijde omgeslagen van 50 Tinten Grijs Vrij, het laatste boek uit de trilogie. "En? Wat vind je ervan?", vraagt Tom, haar vriend. "Leest lekker vlot weg", antwoordt Janneke, terwijl ze het boek op het tafeltje naast haar legt. "Lekker spannend ook", gaat ze verder, "ik bedoel die Grey en wat die met Anastasia doet, poeh, dat zoiets bestaat, mmm". Tom kijkt haar lachend aan. Tijdens het eerste en tweede deel dat Janneke aan het lezen was had hij al gemerkt dat ze wel heel erg gretig de bladzijden aan het verslinden was geweest. Normaal is ze toch echt een langzame lezer, maar nu...


Cadeautjes.


"Dat dacht ik al schat", is het bijna fluisterende antwoord van Tom, "daarom heb ik die alvast gekocht!". Triomfantelijk houdt hij twee kaartjes in de lucht. "Wat?", juicht Janneke, "de film?" Tom knikt bevestigend. Die ochtend was hij al vroeg langs de bioscoop gereden voor de première van 50 Shades of Grey. Slim als hij is verwachtte hij een uitverkocht huis, die avond. "En dat is nog niet alles liefje, kijk maar", glimlacht hij. Vanachter de bank schuift hij een kubusvormig pak tevoorschijn. "Haal het papier er maar af", moedigt hij zijn lief aan. Als ze dat doet ziet ze een prachtige, luxe box. "210th Experience", leest ze van het deksel. "Wat is dat nou?", vraagt ze. "Dat zul je wel merken als we terug zijn van de film", fluistert Tom geheimzinnig in haar oor.


Bioscoop.


Het is donker in de bioscoopzaal en iedereen ziet hoe Anastasia Steele zich aan haar meester onderwerpt, zoals zij en Christian Grey hebben afgesproken. Het is haar eigen keuze dat zijn zweep haar rug beroert. Het zuchten en kreunen vult de ruimte. Janneke voelt hoe de hand van Tom over de gladde stof van haar rokje glijdt. En niet veel later ook eronder. Verschrikt kijkt ze om zich heen. Gelukkig niemand die het ziet. Toch raakt ze zijn hand even, ten teken dat hij niet verder moet gaan. Maar, geheel tegen zijn gewone doen in, haalt hij zijn hand niet weg, maar laat die juist verder glijden in de richting van haar broekje. Haar zachte kreun vloeit gelukkig samen met die van de film, haar wangen blozen in het donker.


Contract.


"Ga jij maar vast naar de kamer liefje", lacht Tom als hij de jas van Janneke aanneemt. Daar blijkt dat hij de verwarming aan heeft laten staan. Op de salontafel staat nog steeds die prachtige box. Maar ook een papier, dat ze bij het weg gaan niet heeft opgemerkt. Ze pakt het op en leest: "verheerlijking of vernedering?" Dan gaat de kamerdeur open. Daar komt Tom binnen met... een prachtig kostuum aan! "Zeg het maar liefje, wat wil je?" Even moet Janneke nadenken. Haar Tom is altijd zo teder in de liefde, zal ze deze keer? Durft ze? Ineens klinkt het moedig: "ik wil de jouwe zijn lief, doe maar met me wat jij wil!"


Box.


"Dan eerst de box", zegt Tom op strenge toon, "kijk eens wat we straks meenemen naar onze slaap- nee.. speelkamer! Als Janneke het deksel van de box haalt vindt ze een blinddoek. "Echt?", glundert ze, "meen je dat we dat echt...?" Tom knikt slechts bevestigend met zijn hoofd. Hij blijft toekijken hoe zijn geliefde een paar luxe lederen handboeien uit de box tevoorschijn tovert. Haar gezicht vertoont nu een glimlach van oor tot oor, dat had ze van hem toch echt niet gedacht. Die lach wordt nog groter als ze een schitterende suède zweep vindt. Daarmee gekieteld worden oei... en misschien durft ze ook wel wat zachte slagen ermee aan, wie weet.


Overgave.


In haar gedachten ziet ze zichzelf op handen en knieën op hun bed. Ze kan door de blinddoek niet zien waar Tom is, ze kan door de boeien om haar polsen niet wegkomen. Maar wel hoort ze hoe hij om het bed heen loopt. Ineens glijden de strengen van de zweep zachtjes een pad over haar ronde billen, ze huivert van verlangen... Plotseling ontwaakt ze uit haar droom, als ze Tom hoort zeggen: "Je vergeet het belangrijkste nog meis, kijk eens in de box! Kies een envelop en lees voor wat we vanavond gaan doen!" Oei, wat spannend, die dominantie van haar altijd zo tedere Tom! Ze leest de opdracht voor en bloost... "Mooi zo", klinkt het, "en nu naar boven! Er liggen handdoeken klaar bij de douche en ik heb een nieuw lingeriesetje op het bed gelegd" Als Janneke naar de trap loopt, legt Tom alle spulletjes weer terug in de box. Die gaat mee naar boven...


210th.


Het is lang geleden dat er zoveel erotische spanning was tussen Janneke en Tom. Uiteraard denkbeeldige verhaalfiguren. Maar de bottomline van deze geschiedenis is dat er een aanleiding was om het liefdesleven spannend te maken. Daar heeft 210th een complete bodycarelijn en een hele reeks erotische boxen voor. Waaronder de Shadesbox, die gebruikt kan worden als je ook wel eens een BDSM-spelletje proberen wilt. Uitstekend geschikt voor beginners en zij dit spel nog wel eens een keerje willen spelen. Vooral omdat er ook speelse opdrachten bij zijn gevoegd en er daarmee steeds een nieuwe dimensie aan de avond gegeven kan worden. Iedereen die de film "50 Shades Of Grey" gaat kijken, veel plezier. En wat gaan jullie daarna doen?


Jan Weeber
©210TH

 

 

Share this
Older Post Newer Post