Blog

A Happy Erotic New Year!

A Happy Erotic New Year!

Een nieuw jaar.


Als de kalender richting oudejaarsdag gaat, is dat voor veel mensen een reden om eens terug te kijken op het bijna afgelopen jaar. Wat liep mis? Wanneer was er vreugde of juist verdriet? Welke succes viel er te vieren, of wat kan er beter? Zakelijk gezien, in de familiaire sfeer of het sociale leven? Een heel belangrijk onderdeel van het bestaan wordt evenwel vaak niet meegenomen bij die overdenkingen: hoe fijn was het met de liefde? En in bed? Was dat één groot feest, of bleef het allemaal maar “zo zo”? Is dat laatste geval, probeer dan ook op dat gebied eens een paar goede voornemens te bedenken.


Praten.


Goede voornemens op gebied van liefde en erotiek kun je natuurlijk in je eentje nemen. Bijvoorbeeld: “Komend jaar ga ik me aanmelden bij een datingsite”, of “ik zal niet meer zo egocentrisch vrijen”. Heb je een partner, dan laat het de relatie groeien als je die voornemens samen doorpraat en vaststelt. Bij een vraag als: “Wat vind jij dat ik in bed beter kan laten, of juist doen?”, stel jij je kwetsbaar op ten opzichte van je partner. Dat zal, door een liefhebbende partner, altijd beloond worden met een glimlach en dankbaarheid. Je zult nooit afgewezen worden als je laat zien voor verbetering vatbaar te zijn. Eerlijk praten is ruimte scheppen voor de ander. Dat leidt altijd tot succes!


Details.


Probeer het eens om “het beestje bij de naam te noemen”. Veel mensen, juist zij die elkaar liefhebben, zijn bang de ander te kwetsen. Helaas blijft daardoor wat ze elkaar werkelijk willen zeggen wel eens achterwege. Dus probeer toch maar eens gedetailleerd te zijn in wat je zegt. Stel: je vindt het op zich heerlijk dat je man je tijdens het voorspel oraal benadert. Maar de wijze waarop kan beter, vind je. Begin dan in je aanwijzing hoe je het graag hebben wilt met een positieve opmerking. Bijvoorbeeld: “Ik vind het fijn dat je me daar likt of kust”. Vervolgens uit je geen kritiek, maar je zegt wat je lekker vindt, zoals: “Ik vind het vooral lekker om niet op de clitoris gelikt te worden, maar aan de zijkanten er naast. En dan liever niet met het puntje van je tong. Ik heb liever een zachte tong en veel speeksel”. Zeggen hoe je het liever hebt klinkt als een aanmoediging die altijd goed bij de ander overkomt.

 

Experience.


Als een stel al jaren bij elkaar is, dan heeft het al een heel repertoire opgebouwd aan wat er tussen de lakens plaatsvindt. Nieuwe dingen ontdekken is er dan vaak niet meer bij. Niets om je zorgen over te maken als die situatie bevredigend is. Toch kan het net die ene vonk geven die het weer echt spannend maakt, als er buiten bekende paden wordt gewandeld. Het maakt van het liefdesspel een ervaring om nooit meer te vergeten. Voorbeelden daarvan zijn: vrijen op een vreemde plek of op een ongebruikelijk tijdstip. Samen leuke lingerie of een speeltje uitzoeken en dan meenemen naar huis en uitproberen. Een rollenspel kan veel humor en verleiding geven. Maar ook een rustgevende massage kan uitmonden in een hot and steamy experience.


Klussen.


Voor een spannende en verleidelijke relatie is het woord “slaapkamer” eigenlijk verkeerd gekozen. Het zou eigenlijk “vrijkamer” moeten heten. Ben je het daar mee eens, dan is het misschien tijd om de handen uit de mouwen te steken en er ook echt een romantische kamer van te maken. Zeker, dat kost wat, maar dan heb je ook wat! Dus weg met dat koude zeil op de grond. Er zijn bedekkingen van vloeren die veel warmer aandoen. Kale muren? Geef ze een kleurtje of hang een mooie poster, foto of schilderij op. Een dimmer op het licht zetten of kandelaars plaatsen. Winkels die snuisterijen verkopen bieden vaak voor een habbekrats producten aan die de kamer gezellig kunnen maken, zoals kandelaars, gekleurde doosjes, beeldjes etc Wil je een voorbeeld zien van een wel heel erg luxe “vrijkamer” kijk dan eens naar de inrichting van de 210th Suite in London. Wedden dat een romantische, warme kamer uitnodigt tot...meer?


Closer Together.


Het spreekt voor zich dat 210th iedereen een gezond en een gelukkig nieuw jaar toewenst. Maar vooral ook een creatief, uitdagend, verleidelijk en daarom heerlijk 2015. Met onze bodycare-lijn en erotische boxen moet dat zeker lukken. So we wish you a happy erotic new year!


Uiteraard ook namens Sofie Rockland, Jan Weeber.

©210TH

Share this
Older Post Newer Post