Blog

A sexy Christmas.

A sexy Christmas.

Voorbereiding.


De donkere dagen voor Kerst, ze zijn er weer. De dagen worden korter en korter, de gordijnen gaan eerder dicht om de warmte binnen te houden. Het is de uitgelezen tijd om dicht tegen elkaar aan te kruipen. Hoe bereid jij je voor op een sexy Christmas? Koop je een kerstboom, of een stalletje? Kijk je uren in het kookboek, op zoek naar de maaltijd die het meest bijzonder en toch ook vooral het lekkerst is? Nodig je familie of vrienden uit? Kortom, het is een bijzondere tijd van het jaar. De kortste dag is op 21 december geweest, Kerst staat in het teken van een nieuw begin, van licht.


Christelijke traditie.


In ons land stond en staat, bij een deel van de bevolking, het Kerstfeest in het teken van de eeuwenoude traditie om de geboorte van Jezus te vieren. Deze man wordt door Christelijke mensen gezien als zoon van God. Wie daar niets mee heeft, zal het evenwel eens zijn met zijn boodschap, die in één lijn ligt van de slogan Closer Together. Liefde, pacifisme, vergeving, tolerantie, medeleven, bescheidenheid en vrede. Meerdere malen komt uit de verhalen naar voren dat het hangen aan geld en status het werkelijke leven bemoeilijkt en de echte waarde gevonden moet worden in het samen mens zijn. De Engelse schrijver Charles Dickens bevestigde dit in zijn beroemde boek A Christmas Carol.


Amerika.


In de Verenigde Staten werd Kerstmis, bij gebrek aan Sinterklaas, een cadeautjesfeest. Sokken aan de schoorsteen in plaats van schoenen zetten en de grote cadeaus onder de kerstboom. En voor de geliefden een kus onder de mistletoe. Helaas sprong al gauw de commercie op dit feest. Er valt veel aan te verdienen immers. Van religieus feest, naar cadeautjes feest, naar een hebberig festijn. Waar we in Nederland het Sinterklaasfeest en de Kerstdagen nog gescheiden konden houden, is dat in deze tijd bijna niet meer mogelijk. In de winkels in Nederland is het op pakjesavond een drukke tijd, daar de winkelinrichting nog diezelfde avond veranderd moet worden van Sinterklaas naar Kerst. De kassa moet rinkelen.


Liefdesfeest.


In zijn aard is Kerst, zoals gezegd, een feest van het nieuwe begin en ook een liefdesfeest. Closer Together dus. Dat kan met de hele familie, maar in erotische zin ook als koppel. Als een liefdesfeest in aantocht is, dan kun je je daar ook op voorbereiden. Tijd nemen voor elkaar kan uitlopen in een ultiem ontspannen. Als in de aanloop naar Kerst er allerhande afspraken op de kalender worden gezet, waarom dan ook niet een dag voor erotiek, het liefdesfeest bij uitstek? Misschien willen opa en oma wel een dagje erop uit met de kleinkinderen. Ook dat moet gepland, dus dat kan in de agenda of Ipad. Dan kan er een dag komen zonder zorgen en stress, een dag om naar uit te zien en eentje die het verlangen naar elkaar doet groeien.


Programma.


Een liefdesdag tijdens de Kerstvakantie kan een heel programma hebben. Het kan thuis plaatsvinden, maar misschien is een vakantiehuisje of een hotel ook een optie. Eerst samen een evenement bezoeken? Of gewoon een romantische wandeling door het bos of op het strand? En daarna samen koken of uit eten? Erotisch fruit als meloen en aardbeien, in combinatie met ijs of slagroom. Wat een uitdagende dingen kun je daar mee doen. En ook het bed niet vergeten. Hebben jullie een mooie boxershort en leuke lingerie gekocht? Dat kost wat, maar elke hobby en elk uitje kost iets. Samen erotiek beleven en de liefde vieren, het is van de tijd genieten. Er is in het leven maar weinig gratis, toch is het belangrijkste, de liefde dat. Dat ietwat versieren met een extra uitgave, daar krijgt niemand achteraf spijt van.


210th.


Voor een liefdesdag tijdens de Kerst heeft 210th een heel assortiment aan stimulerende producten, die aanzetten tot intimiteit. Wie eerst gezellig samen in bad gaat of gaat douchen kan daarvoor bijvoorbeeld de 210th showercream gebruiken. En daarna een heerlijke massage met de 210th massage olie of de 210th massage kaars. Wil je liever groot uitpakken, denk dan eens aan een 210th erotische box, waarin alle ingrediënten aanwezig zijn voor een sexy Christmas. En als dat zelfs niet genoeg is, dan wordt de uitdaging en verleiding nog verder gestimuleerd door de speelse opdrachten die bij elk 210th product zijn gevoegd. Zij maken het liefdesfeest compleet. 210th wenst iedereen gezellige Kerstdagen en een heerlijke liefdesdag!


Jan Weeber.
©210th

 

Share this
Older Post Newer Post