Blog

Closer Together door dirty talk

Closer Together door dirty talk

Verheven missie.


Closer Together, dichter tot elkaar komen in lichamelijke en geestelijke betekenis. Dat is waar 210TH voor wil staan. Immers, hoe mooi is het als liefdeskoppels door te communiceren, te spelen, uitdagen en verleiden de onderlinge band verstevigen en uitbouwen tot iets dat een leven lang voort kan duren? Een bijna verheven missie, iets dat hoofs overkomt en enkel stijlvol tot uiting kan komen, bijna tot erotische kunst gerekend. Je zou dus zeggen dat het bezigen van dirty talk daarin geen plaats verdient. Het gebruik van “vieze woorden”, het past niet in het plaatje van twee mensen die elkaar met respect bejegenen. Het lijkt een logische gevolgtrekking en toch is het niet helemaal waar.


“Vieze woorden”.


We zijn er van kinds af aan mee opgegroeid: het gebruik van vieze woorden is niet toegestaan. Het wordt ons meteen afgeleerd drieletterwoorden te gebruiken, zowel thuis als op school. De juf inventariseert alle vieze woorden die de kinderen kennen, schrijft ze op het bord, veegt ze vervolgens uit en houdt de kindertjes voor: “deze woorden gebruiken we nooit meer, niet in de klas, maar ook niet op het plein”. Het kroost knikt braaf en de juf kijkt tevreden. Missie geslaagd! Onzin natuurlijk; er komen nog zoveel “vieze woorden” bij, die de kinderen dan nog niet kennen! Hiermee is de rem op dirty talk verklaard. Eén van de vele remmingen waarmee kinderen te maken krijgen naar gelang de opvoeding duurt.


Communicatie.


Wat 210TH beoogt is dat mensen met elkaar communiceren, of daar een aanzet toe maken. Vrijen kan een gewoonte worden, het gevaar bestaat dat het menu elke keer hetzelfde is. De speelse opdrachten die bij de producten van 210TH geleverd worden, zetten aan tot spel, uitdaging, humor en verleiding. Maar vooral tot overleg over de inhoud van het vrijen. In dat plaatje past ook… dirty talk. Dat is immers ook een vorm van communiceren. Een manier die beide partners hebben besproken met elkaar. Ze leren van elkaar welke woorden en zinnen in de smaak vallen, hoe die woorden overkomen bij de ander en waarom die worden gezegd en wanneer. Een verkenning van grenzen, maar vooral van verlangens die bij beide kunnen leven.

 

Enkele voorbeelden.


Vrijen kan zijdezacht en beheerst. Maar ook onstuimig en wild. In die laatste situatie kan het moment van penetratie worden verwoord als: “schatje, zal ik mijn edele deel bij jou naar binnen brengen?” Leuk dat Algemeen Beschaafd Nederlands, maar het bedoelde schatje hoort waarschijnlijk liever een opgewonden hijgstem kreunen: “zal ik jou eens even lekker neuken?” Daarmee tast de één af, of de ander al zo ver is. Ook wordt er duidelijkheid aan de bedoelingen gegeven.

Daarnaast ontstaat de mogelijkheid om de ander te corrigeren of juist aan te moedigen. Als de dame in kwestie “dieper” of “harder” zucht is daar geen woord Frans bij.

En ook dirty talk met daarin een bevel kan de opwinding doen stijgen. “Lik me” of “benen wijd nu” zijn termen die je niet snel in literatuur tegenkomt, maar toch van grote waarde voor een koppel kunnen zijn.

Zelfs complimenten kunnen in dirty talk worden uitgedeeld. “Wat heb jij toch lekkere tieten”, of “kom hier met die mooie piemel”, zijn uitdrukkingen die bedoeld zijn de ander blij te maken. Immers dat is de grondslag van een vrijage. Hoe fantastisch je het zelf kunt vinden, het wordt nog mooier als je de ander zinderende opwinding kan laten voelen.De schaamte voorbij?


Aan de lezer die deze alinea heeft bereikt: hoe voelde dat nu de bovenste alinea te lezen? Mogelijk heb je schaamte gevoeld. Zoiets zeg of schrijf je toch niet op deze wijze? Toch zijn er veel stellen die zulke woorden gebruiken in de slaapkamer. Zijn zij de schaamte voorbij? In feite wel, maar op een goede manier. Zij hebben de verboden uit hun jeugd overwonnen en genieten ervan dat zij deze woorden en zinnen uitspreken, terwijl niemand anders dan zij dat weten. Op visite bij familie kunnen deze woorden door hun hoofd dansen. Kijken zij elkaar aan dan weten ze precies waar ze aan denken. Maar de familie? Die weet van niks. Hoe spannend is dat!

 

Drempel.


Dirty talk kan spontaan ontstaan tijdens een onstuimige vrijpartij. Maar anderen moeten daarvoor eerst een drempel over. Het is de communicatie die mensen over die hindernis heen kan helpen. Die zoektocht naar dat wat fijn is om te zeggen, kan een hoop plezier opleveren. Taal is zo nauw verbonden met gevoel, dat wat de één smaakvol vindt, daar huivert de ander van. Zegt een man “lekker wijfie” tegen zijn geliefde, dan moet hij weten of dat wordt gewaardeerd. Dat ze het niet beledigend opvat, maar juist als compliment wordt ervaren. Het zoeken naar de juiste toon leidt tot een gezonde hilariteit, de kracht van humor is hierbij enorm.


Closer Together.


Het mooiste is echter vooral dat dirty talk geliefden dichter bij elkaar kan brengen. Seksueel getinte zinnen uitspreken, dat doe je niet tegen een vreemde. En als die dan ook nog het niveau van straattaal in zich hebben, dan ervaar je beide bij het liefdesspel dat het kookpunt van het vrijen aanstaande is. Vrijen kan nog zo humoristisch, verleidelijk of teder zijn, er komt het moment van opwinding waarop dirty talk een plek kan krijgen. De verlegenheid op dit punt overwonnen, kun je er samen heerlijk van genieten. Zo kunnen de speelse opdrachten, die je vindt bij de 210th bodycare producten en de 210th erotische boxen je op weg helpen en van het vrijen een ware Experience maken. En mogelijk met… dirty talk!


Jan Weeber
©210TH

Share this
Older Post Newer Post