Blog

Closer Together in London

Closer Together in London

Opening.


Op 25 september 2014 gebeurde er iets dat uniek mag worden genoemd: de opening, in het bijzijn van Sofie Rockland, van een 210th Suite in het Myhotel Boetiekhotel Chelsea te London. De hoofdstad van Engeland heeft als bijnaam "The Big Smoke" en inderdaad, het kan daar wel eens heerlijk warm vertoeven worden. Immers: de filosofie van 210th wordt gekenmerkt door de term "Closer Together", hetgeen duidt op mensen die elkaar alle aandacht willen geven door dicht bij elkaar, zowel fysiek als mentaal, te willen zijn. Iets dat zowel door Myhotels, als door 210th wordt onderschreven en tot een unieke samenwerking heeft geleid.


210th Suite.


De 210th suite is geheel gerestyled. Vanaf de hoteldeur tot aan het kleinste detail in de kamer: alles is in het luxe 210th uiterlijk gebracht. Prachtige gordijnen, verfijnde 210th fotokunst aan de muur, zachte vloerbedekking, een heerlijke loungebank, een paradijselijk bed, alles in de zwart, grijs en wittinten die 210th kenmerkt. Wie deze suite heeft geboekt wordt getrakteerd op een Myhotels 210th hotelbox en 210th badolie en de zeer respectvolle benadering van het hotelpersoneel. 


Een bijzonder hotel.


Nu is Myhotel Chelsea niet zo maar een hotel, maar meer een compleet concept. Het voert te ver om hier de geschiedenis van deze uitspanning op te voeren, maar die heeft er toe geleid dat er verschillende soorten, naar de oosterse leer van Feng Shui uitgebalanceerde kamers zijn ingericht. Zo zijn er reguliere kamers, maar ook de geisha suite, de thai suite en nu dus ook de 210th suite. Oosterse rust en ontspanning, comfort en design in een progressieve stijl. Daarbij is niet de aanname van wat een klant zou wensen leidend, maar wat de gasten daadwerkelijk aangeven van wat zijn prettig vinden.


Andere tijden.


Naar een hotel gaan, met de verwachting om van erotiek te genieten. Gaan hotelgasten dat doen? Het zal niet ieder mens aanspreken, maar is dat niet met elk aspect van het leven het geval? Zo zal ook niet iedereen in zijn voor een welnessresort of een bezoek aan een meditatiecentrum. Wat in elk geval duidelijk is uitgewerkt in de inrichting van de 210th Suite, is dat er een omgeving is geschapen waarin partners het aan niets ontbreekt om in contact met elkaar te komen. Wat dat betreft zijn het andere tijden. Erotiek is een breed begrip geworden. Alles dat in het teken van genieten staat, alleen of samen, wordt er onder verstaan.


Experience for life.


Naar de 210th Suite in London gaan is een belevenis op zichzelf, die samengevat zou kunnen worden met "making memories". De koffers uitgepakt en dan heerlijk uitrusten met een glas bubbels op de bank? Of samen de stad London in, winkeltjes kijken? Of naar het Royal Court Theatre? Of exclusief eten in Tanya's Cafe of Pellicano Restaurant? En dan, weer aangekomen in de 210th Suite eens kijken wat voor een prachtige, uitdagende, artikelen zich in de 210th Hotelbox bevinden? Deze opsomming geeft aan hoezeer de tijd voor elkaar een experience for life oplevert.


Closer Together.


De creatie van de 210th Suite is een regelrechte uiting van de missie, waar het merk voor staat: intimiteit tussen mensen bevorderen, als het grootste geschenk dat het leven te bieden heeft. De liefde voor jezelf en de ander. Partners die elkaar waarlijk willen leren kennen en waarderen hoe ze zijn. Die communiceren over gevoelens en passies, elkaar versterken en aanmoedigen. En als ze dat willen in een omgeving die daar bij uitstek voor uitnodigt: de Suite van 210th in London!


Jan Weeber.

©210TH

Share this
Older Post Newer Post