Blog

De doos van Pandora.

De doos van Pandora.

 

 

Als je mooie boxen met erotische spulletjes erin verkoopt, dan heb je daar, eigenlijk als vanzelf, plezier in. Die stijlvolle zwarte of hagelwitte box, is een soort doos van Pandora. Een schat vol zonden dus, zoals de Griekse mythe beschrijft, maar ditmaal wel van het heerlijke soort. Als producent van die geheimzinnig opgeborgen verrassingen weet je van te voren dat je gaat bijdragen aan een vrolijk, verleidelijk en zinderend samenzijn van mensen.

 

Je kunt je het zo maar voor de geest halen. Een stelletje komt de hotelkamer binnen. Jong verliefd misschien. Of al lang bij elkaar, maar nog altijd vol warme wederzijdse gevoelens. Wat zij niet aan zien komen is dat ze, nadat ze de kamer hebben verkend, op een kastje een bijzondere box zien staan. Ze lezen: 210th. En ook: Closer Together. Ze vragen zich af wat dit te betekenen heeft.

 

Vervolgens maakt zich een mythologische nieuwsgierigheid van hen meester. Gelijk Pandora zelf kunnen ze wel bij de verleiding weglopen, maar ze merken meteen dat de wens om te weten sterker zal zijn, dan hun beheersing. Het is alsof de box hen toefluistert: "Kom maar dichterbij. Wees maar niet bang. Als je mij opent zal er geen onheil over jullie komen, zoals duizenden jaren geleden, maar juist een hemels genoegen!"

 

Oef, die stijl, die klasse, die geheimzinnige code "210th"...ze doen het tweetal naar de box toelopen. Is het een paradijselijke appel die hen lonkt? Horen ze een gemene slang sissen? Nee, ditmaal is de gezamenlijke mensheid het er geheel over eens. Het is toegestaan om in alle blijdschap een naakte Adam en Eva te zijn. Het mag om aan de verleiding toe te geven. Om te genieten van elkaars geestelijke en lichamelijke verschillen. En als een onbezorgd kind blij te zijn, speels en enthousiast.

 

Samen besluiten ze het deksel van de box te tillen. En gelijk maakt het wonder zich van hen meester. Een licht, als van een regenboog straalt om het tweetal heen, als ogen beginnen te stralen en monden, als vanzelf beginnen te spreken, over alles wat zij in de box vinden. Het één doet hen lachen, het ander doet hen verleidelijk zuchten. Het verlangen naar elkaar groeit en groeit. Die nacht zal de doos van Pandora geen onheil brengen, maar een reis naar de zevende hemel garanderen.

 

Als je mooie boxen met erotische spulletjes erin verkoopt, dan heb je daar, eigenlijk als vanzelf, plezier in. In deze zakelijke wereld verkoopt 210th heerlijke dromen en onvergetelijke momenten. En dat is nou eens geen mythe!

 

Jan Weeber.

©210TH

Share this
Older Post Newer Post