Blog

De fantasie en de werkelijkheid

De fantasie en de werkelijkheid

Lijstjes.


Het oude jaar hebben we weer achter ons en daarmee de periode van de ranglijsten. Wie is de beste politicus, welke plaat staat er bovenaan in de Top 2000 en wat wordt het meest populaire woord van het afgelopen jaar? Je denkt dat het komkommertijd in de zomervakantie is, maar december kan daar moeiteloos mee wedijveren. Ooit leverden tijdschriften hele lappen tekst, als het om artikelen gaat, tegenwoordig sommen we de info gewoon op. Genummerd en wel. En dus is de vraag: bestaat er ook een dergelijk lijstje op erotisch gebied?


Waar houden we van?


Nieuwswebsite Nu.nl had op die vraag gerekend; reeds in augustus publiceerden ze de uitkomsten van een onderzoek naar waar mannen en vrouwen van houden, als het gaat om het liefdesspel. Dit was uitgevoerd door een erotiekketen onder meer dan 1000 Nederlanders. Met de deur in huis, dit zijn de bevindingen. Vrouwen houden van, in volgorde van voorkeur: 1. Seks op een openbare plek, 2. Een trio en op 3. Een rollenspel. Voor mannen geldt; 1. Een trio, 2. Seks op een openbare plaats, 3. Seks met een beroemdheid. De uitkomsten beziend kun je stellen dat er qua fantasie weinig verschil is tussen man en vrouw. Immers zelfs de derde keuze komt overeen; in een rollenspel kan heel goed uitgespeeld worden dat er een beroemdheid de slaapkamer is binnengewandeld.


Fantasie.


Dat zowel mannen als vrouwen erotische fantasieën hebben is bekend. Het kenmerk van een fantasie is evenwel dat je die niet in praktijk brengt, anders is het immers geen verbeelding meer. Gedachten aan erotiek stimuleren de zin in vrijen en zijn daarom van grote waarde. Het is dan ook niet juist om schaamte te voelen bij erotische fantasieën. Niets is menselijker eigenlijk. Ze zijn ook geen teken van ontrouw, maar van levendigheid en creativiteit. Er zijn koppels die zulke droombeelden met elkaar delen. Daar is niets op tegen, maar bedenk tot op welke hoogte je dat wilt. Er zijn mensen voor wie het plezier in de stoute gedachte verdwijnt als ze die met een ander delen.


De realiteit is anders.


Een andere eigenschap van een erotische fantasie is dat men vaak situaties bedenkt die men in het echte leven niet zou willen. Als het bijvoorbeeld zo is dat een man graag kijkt naar een film waarin een dame door twee heren wordt bediend, dan is het lang niet bij elke man zo dat die dat in het echte leven ook zou willen. Zo staan bedachte erotische situaties ver af van de realiteit en dat is in veel gevallen maar goed ook. Als een vrouw een verkrachtingssituatie tot haar fantasieën rekent, dan is het overduidelijk dat zij daadwerkelijk nooit in zo'n situatie terecht zou willen komen. Gedomineerd worden oké, maar de pijn en het verdriet nee! Gelukkig is dan de realiteit voor haar anders!In real life.


Vrijen met elkaar gaat letterlijk en figuurlijk in ups en downs. De ene keer is het teder en zacht, de andere keer vliegen de vonken eraf. En zo af en toe worden er onuitwisbare herinneringen gemaakt. Herinner je de ontmaagding nog? Je eerste keer is zo'n indruk die bij blijft tot het eind. Maar zo kan het ook zijn met die keer dat je zo verschrikkelijk opgewonden was (en je partner ook) dat je dat altijd zal blijven herinneren. Dat alle remmen los gingen, je bijna dierlijk kronkelend klaar kwam en je partner net zo hard mee zuchtte en kreunde en ook zijn orgasme door de kamer schalde. Om nooit meer te vergeten, het was intenser dan de wildste fantasie. Heerlijk, wat een cadeau van het leven, dus opslaan en nooit meer kwijt raken.


Fantasie en herinnering.


Mensen zoeken dikwijls de stimulans tot vrijen buiten zichzelf. Door een erotische film te kijken, lingerie aan te trekken, speeltjes uit de kast te halen, maar ook door over een niet bestaande situatie te fantaseren. Maar... zou die fantasie ook een herinnering kunnen zijn? Is het dat waard om te proberen? De herinnering aan die ene keer waarin je jouw partner op een wijze zag, voelde en hoorde zoals geen enkel ander dat op de wereld meemaakte? Toen je zo verschrikkelijk buiten zinnen raakte dat het uniek was. Die herinnering kan net zo erotiserend zijn als een fantasie. Immers, zoiets geweldigs wil je nog wel eens een keertje meemaken, vooral omdat die herinnering niet alleen over opwinding, maar ook over liefde gaat. Zo is die herinnering nog geiler dan de fantasie. Kortom: graaf eens in de voorraad herinneringen en bezie eens wat het is dat toen zo opwond. Wedden dat je weer zin krijgt?


210th.


Spelen, uitdagen, verleiden, samen lachen, praten, vrijen en genieten, in haar missie doet 210th er alles aan om mensen Closer Together te brengen. De speelse opdrachten die je vindt bij de bodycare producten en de erotische boxen zetten je er toe aan te communiceren met elkaar, zodat het samenzijn een ware experience wordt. Daardoor kan de fantasie werkelijkheid worden. Een werkelijkheid die alle fantasie te boven kan gaan. Veel plezier daarbij gewenst!


Jan Weeber.

©210TH

Share this
Older Post Newer Post