Blog

De media, Kim Holland en Walibi.

De media, Kim Holland en Walibi.

Gedonder in de polder.

Klein nieuws dat in Nederland groot werd gemaakt: een koppel had de liefde bedreven in pretpark Walibi. De directie daarvan was not amused en hing dat meteen aan de grote klok. Zulke bezigheden op een locatie waar ook kinderen komen, het moest toch niet gekker worden. De beschuldigende vinger ging al gauw richting naar de filmmaatschappij van Hollands pornomodel pur sang Kim Holland, die het filmpje op haar website had geplaatst. De schuldige aanwijzen, daar is men in het kleine kikkerlandje gek op, ook al gebeurt er weinig.

Kim Holland.

Het van huis uit Katholieke meisje Kim Holland heeft ooit meneer pastoor verlaten en is op het verkeerde pad gekomen. Sindsdien bedrijft zij de liefde met Jan en alleman (laat mij er buiten a.u.b.), terwijl er nog altijd boven haar enorme borsten een groot kruis aan een ketting hangt. Mevrouw laat zich, tegenover den volke, in elke opening nemen, waarvan ze er eentje opent om al gauw excuses aan te bieden voor dat wat er in het pretpark heeft plaatsgevonden. Ze rept over haar business, dat Meiden van Holland heet, en een projectje dat Seks op vreemde plaatsen wordt genoemd. Vandaar dat er in Walibi is gefilmd.

De actie.

Was het allemaal zo erg wat er in de korte rolprent werd getoond? Laten we zeggen het was NSFW, maar verder waren er paar keer ontblote borsten in beeld, enige orale actie en wat gewip op de schoot van de man in kwestie. En dat in een volkomen leeg pretpark. Althans er was verder geen enkele toeschouwer in beeld. Geen ouderen, geen stelletjes, geen kinderen. Er zou gepijpt zijn in de wachtrij van een attractie, van omstanders zijn er geen beelden. Als men druk doende is in het bakje van een reuzenrad dan staat dat speeltuig volkomen stil. De conclusie kan niet anders zijn dat het filmpje na sluitingstijd is geschoten of in de winterse periode waarin veel parken pauze houden.

En de reactie.

Natuurlijk moest er een reactie komen van de Walibidirectie. En dus richtte men de pijlen onmiddellijk richting de misdadiger. Maar hadden zij niet eerder naar zichzelf moeten wijzen? Hoe is het mogelijk dat niemand van al het aanwezige personeel iets heeft opgemerkt? Hoe konden de sekslustigen zo maar hun gang gaan? Men dekte dit toe met de drogreden dat Walibi een plek is waar kinderen komen, wiens zieltjes beschadiging konden oplopen bij het zien van wat de natuur zoal vermag. Blijkbaar omzeilt men de vraag hoe er actie plaats heeft kunnen vinden in een reuzenrad, dat toch door iemand moet zijn bediend? Welke medewerker was dat dan die dit deed?

Reclame.

Het eind van het verhaal is dat één en ander een hoop gratis reclame heeft opgeleverd. Kim Holland zal dat vast gaan merken aan het aantal bezoeken aan haar website. Goede smaak, het is aan Kim niet gelegen. Alle seks is leuk, ook als het smakeloos is. En dat mag, elke klasse zijn of haar publiek. Ondertussen rinkelt de kassa, zeker nu zij zo gauw en slim haar excuses aan Walibi heeft aangeboden. Dat komt sympathiek en begripvol over. Maar ook: zo gauw het woord kinderen valt moet je meteen schuld bekennen!
Walibi staat ondertussen weer op de kaart. Pretparken, ze zijn er veel te veel in een klein land als Nederland. Beter dan toe te geven dat de beveiliging van het park niet deugt, doet men voorkomen kinderen en hun ouders te willen beschermen. Ook dat is commercieel gezien een goede zet.

Smaak.

Over smaak valt niet te twisten. Het is daarom dat een ieder maar zelf moet uitmaken wat wel of niet daartoe hoort. Maar als er beschuldigende vingers worden gewezen is het altijd goed om na te gaan hoe integer de argumenten in een kwestie zijn. Want ook dat hoort bij goede smaak. De juiste wijze handelswijze had eruit kunnen bestaan dat de directie van Walibi mevrouw Holland even had gebeld met het dringende verzoek het filmpje offline te halen. Daarin staat de directie ijzersterk. Wie binnen de hekken van een onderneming filmt heeft zich immers te houden aan de daar geldende regulering. Kim had het filmpje meteen verwijderd, ook zonder publiciteit, gezien de rechtszaak die zij aan zou hebben zien komen. Daarmee was de kous af en was er geen storm in een glas water ontstaan. Maar nee, het lijkt er sterk op dat Kim Holland en Walibi deze onrust wel uitkwam. Publiciteit is goed voor de inkomsten. Het lijkt wel een akkoordje, het feestballonnetje doorgeprikt.

Closer Together.

Erotiek, het is als een pretpark. Kies de attracties die jullie het leukst lijken en geniet. Het mooist is het als jullie vooraf afspreken welk karretje jullie zullen nemen. Of verleidt de één de ander om in te stappen? Vervolgens is samen onderweg zijn belangrijker dan het eindpunt, hoewel daar ook vrijwel zeker een beloning wacht. 210th wenst dat dit samenzijn ertoe leidt dat lovers Closer Together raken. De instrumenten daartoe zijn verleiding, uitdaging, intimiteit, speelsheid en humor. Maar ook zijn dat de bodycare producten, de erotische boxen en vooral de speelse opdrachten die elk 210th product vergezellen. Veel plezier ermee!

Jan Weeber.
©210th

Share this
Older Post Newer Post