Blog

De Top 5 van 210th.

De Top 5 van 210th.

De Top 5 van 210th.


Het erotische lifestylemerk 210th, opgericht door eigenares Sofie Rockland, bevindt zich sinds 2010, internationaal in het topsegment van de markt. Via de eigen website, webshops, maar ook in tophotels worden er door klanten producten aangeschaft. Welke zijn het meest verkocht? En waarom zijn er zoveel mensen die zo enthousiast zijn over het aanbod, dat ze in een later stadium terugkerende klanten van 210th worden? Hier de Top 5 van 210th!


1. Classic box

Stel, jullie hebben een hotel geboekt, waar de Classic Box van 210th wordt aangeboden. Of jullie hebben er voor thuis eentje aangeschaft. Dan begint de voorpret meteen. Jullie zitten op bed met de box tussen jullie in. In luxe zwart uitgevoerd en heel discreet enkel het 210th-logo op het deksel afgedrukt. De nieuwsgierigheid naar de inhoud brengt jullie in een vrolijke stemming. Zeker, op de website zijn alle attributen al te zien, maar in het echt is het toch een andere ervaring. Eenmaal de box geopend straalt de luxe jullie tegemoet, daar alle producten in luxe hoesjes zijn verpakt. Geen losse verzameling van spullen in kartonnetjes of blisters, maar een mooi samengesteld geheel. In de praktijk biedt de inhoud van de Classic Box alles wat een heerlijke liedesnacht tot een ware Experience, een belevenis om nooit te vergeten, kan maken. Dat de box bovendien nog 25 spannende speelse opdrachten, in luxe enveloppen, bevat doet de spanning tussen jullie nog verder toenemen. Dat vraagt misschien wel out-of-the-(Classic)Box denken. Een ervaring die jullie samen nog nooit op die manier hebben meegemaakt!


2. Massage olie


De drukte van alle dag overheerst jullie leven. Een baan die veel aandacht vraagt, de sociale contacten en hobby's, het bestaan is jachtig en kost bergen energie. Juist dan is het goed om de boog niet permanent gespannen te laten staan. Uit de ontspanning kan nieuwe energie voor de toekomst worden geput. Bovendien geven jullie je liefdesrelatie een nieuwe impuls, als de één tegen de ander zegt: "zeg schat, zal ik jou vanavond eens lekker masseren?". En wie weet komen jullie allebei wel aan de beurt. De massage olie van 210th heeft een heerlijke geur en masseert soepel en glad. Je giet even wat op je hand en wijft het warm tussen beide handen, voordat je begint met masseren. Vervolgens kan het genieten beginnen. Degene die masseert geniet van het genieten van de ander. Wil je er een erotische massage van maken, dan kan dat natuurlijk ook. Bovendien bevindt zich een QR-code op de flacon, waardoor er op je smartphone speelse opdrachten verschijnen. Dat wordt, wat je noemen kunt, een heerlijk avondje!


3. Ladies box


Dat erotiek niet meer vooral iets voor mannen is, bewijst de Ladies Box. Een succesnummer in het aanbod van 210th. Het momentje voor jezelf is inmiddels volkomen geaccepteerd, door zowel mannen als vrouwen. Maar ook medici erkennen dat het gezond voor lichaam en geest is om aandacht aan je eigen seksualiteit te geven. Zo leer je jezelf kennen en bereik je de broodnodige ontspanning in deze jachtige maatschappij. Eenmaal discreet bij je thuis gearriveerd word je alleen al blij van de luxe uitstraling van de box zelf. Met alle zorg is de box samengesteld uit die producten die er garant voor staan dat je van je eigen lichaam gaat genieten. Zo begin je een ontdekkingsreis naar dat wat je zelf het heerlijkst vindt. Zeker ook aanbevolen voor (jonge) vrouwen die nog geen ervaring op dit gebied hebben, daar de box geen ordinair uitziende producten bevat, maar juist luxe en klasse uitstraalt.


4. Massage kaars


Voor een fijne speelse avond voor twee is de 210th Massage kaars het uitgelezen product. Veel mensen zijn hier inmiddels bekend mee en zijn hier één in hun enthousiasme over. Dat is niet zo'n wonder als je het tafereeltje bedenkt: je ligt bijvoorbeeld op je rug en kijkt naar je geliefde. Die heeft in het halfdonker de 210th Massagekaars net aangestoken. Het vlammetje brandt en maakt de olie in het glazen potje vloeibaar en warm. Niet te heet, maar zodanig dat het lekker aanvoelt op de huid. Dan even de kaars een beetje schuin houden en de olie zachtjes uit het potje laten stromen. Een plasje warme olie landt op je huid. Je geliefde wrijft het over je buik, je borst, je armen. Je siddert van genot, als er nog een scheutje massage olie bij gegoten wordt. Spelen, experimenteren, genieten! Je mag de olie niet voor je gezicht gebruiken, maar als je je daar aan houdt, dan is dit topproduct volstrekt zonder risico en voelt aan als een zijdezacht ontspanningsbad.


5. Glijmiddel


Glijmiddelen zijn er in allerlei soorten. Zelfs bij de goedkoopste drogisterij discopunter kun je het krijgen. Dan moet er dus iets zijn waarom er veel mensen zijn, die er voor kiezen om een iets duurder product, zoals het glijmiddel van 210th, aan te schaffen. De uitleg hiervan is dat er, in het goedkopere segment, veel glijmiddelen op waterbasis worden verkocht. De glijeigenschap hiervan is vrij beperkt, wat in de praktijk betekent dat je er veel van nodig hebt. Die van 210th is gemaakt op basis van silicionen. Volkomen veilig voor de huid, maar wel veel en veel gladder. Opnieuw aanbrengen is daardoor niet of nauwelijks nodig, zo lang de vrijage duurt blijft de transparante en fris ruikende vloeistof glijden. Het heerlijk samenzijn wordt hierdoor niet onderbroken en het gevoel is zo zijdezacht dat het voelt als natuurlijk vocht. Ook als een vrouw van zichzelf voldoende vochtig is kan het 210th glijmiddel de ervaring van verbonden zijn een extra dimensie geven. Eigenlijk durven we gerust te stellen: dit is het beste dat er te krijgen is!


Closer Together.


Bij alle producten worden de, eerder genoemde, speelse opdrachten geleverd. In luxe enveloppen of achter QR-codes. Ze zetten je aan om speels om te gaan met jullie liefdesleven. De uitdaging, verleiding, humor en intimiteit zijn hierbij leidend. Want stel: na een heerlijke massage komt het niet meer tot de daad, omdat jullie krom liggen van het lachen. Dan is dat de kern van jullie liefdesleven en zijn jullie op dat moment Closer Together. Zonder morren vallen jullie daarna voldaan in slaap. Juist door die ervaring weten jullie dat het de volgende keer misschien wel hot and steamy wordt, met het ene hoogtepunt na het andere. Na een speelse opdracht bijvoorbeeld, waarbij je de meest erogene zone moest raden van de ander. Toen dat juist bleek was er geen houden meer aan! Ook dat is Closer Together! Love life with the 210th Top Five!


Jan Weeber
©210th

Share this
Older Post Newer Post