Blog

Een natuurlijke massagestaaf

Een natuurlijke massagestaaf

De Wehkampgids.

 

Het was in mijn jeugd, dat jaarlijks de dikke Wehkampgids op de mat plofte van het ouderlijk huis. Internet bestond nog niet. Als kind ging mijn belangstelling vooral uit naar audioapparatuur. Ik verlekkerde me aan al dat, voor mij onbetaalbare, moois. Totdat ik op iets latere leeftijd een vakantiebaantje aannam om een platenspeler, uiteraard van het toen nog oer-Hollandse merk Philips,  met boxen bij elkaar te sparen. Echter, er was nog iets dat mij opviel. Ergens achterin, in een onopvallend hoekje stond een gezicht van een dame afgebeeld die een zogeheten “massagestaaf” tegen haar wang hield. Je zou bijna denken dat het ding bedoeld was rimpels weg te werken. Maar aangezien ik gekke Henkie niet ben, zag ik zelf ook wel dat deze staaf toch wel erg de vorm van een penis had. Men beweert wel eens dat de jeugd van nu overspoeld wordt met seksuele prikkels. In die tijd was het te weinig en bleef een zweem van geheimzinnigheid over het onderwerp hangen.

 

Massagestaaf.

 

De term “massagestaaf” laat exact zien, in wat voor tijd we ons toen bevonden. Het woord vibrator bestond al lang, maar in een nette familiegids kon dat geen goedkeuring krijgen. Dat deze toch werd getoond laat zien dat daarentegen de seksuele revolutie wel degelijk op gang was gekomen. Sex sells, moet men destijds in Slagharen (nu Zwolle) hebben gedacht en dus werd er een apparaat, met de vorm van het mannelijke geslacht afgedrukt. Opdat dit veel aftrek zou vinden. Een namaak penis, die nog kon trillen ook. Zou dat de dames van die tijd dàt geven, wat ze van de heren niet kregen, namelijk genot? Want seks was een mannending, toch vooral om hem te plezieren. Hebben mannen zich wel gerealiseerd wat voor kansen ze destijds lieten lopen?

 

Vrijen voor de ander.

 

Zeker, je kunt tijdens een vrijage gaan voor je eigen genot. In de praktijk betekent dat wat ik onlangs van een mij bevriende vrouw hoorde: “hij ging erop, bewoog een aantal minuten, rolde af en zei doodleuk: zo dat was lekker”. Daar lig je dan als vrouw. Je verwacht de hemel, maar krijgt een dooie mus. De man in kwestie kwam derhalve danig te kort. Zeker, enig egoïsme hoort bij het liefdesspel. Immers, als je op het randje van een orgasme balanceert, kun je maar beter even voor jezelf gaan, anders komt het er mogelijk niet van dat je het hoogtepunt bereikt. Maar van meet af aan je eigen plezier voorop stellen, maakt van het liefdesspel niet veel meer dan soloseks. Het advies aan deze man zou dan ook zijn: gebruik je je handen of tong niet, maak dan van je mannelijkheid een massagestaaf om haar lekker op te warmen.De natuurlijke massagestaaf.

 

Veel mannen zijn dol op de borsten van een vrouw. Zo dol, dat zij geneigd zijn dit mooie tweetal zo vast te grijpen, dat de dame in kwestie daar geen opwinding uit haalt. Ze zachtjes strelen is al veel beter. Met een vingertop onder de borsten doorgaan, laat haar ervaren hoezeer jij geniet van die mooie ronde vormen. En dan de tepels en jouw “massagestaaf”. De tip: neem je penis ter hand. Beweeg de voorhuid zover naar achter dat de kop wordt ontbloot en bevochtig die met zoveel mogelijk speeksel of 210TH glijmiddel. Houd je penis vast en glijd met de eikel rondjes rond de tepel. Je volgt daarmee in feite de vorm van de tepelhof. Als je dat bij de ene borst hebt gedaan heb je vast al genoten van de concentratie die je lief heeft bij wat jij aan het doen bent. Hoe heerlijk dat je dit nog eens doen mag, bij de andere borst! Merk je dat je lief het heerlijk vindt, wat jij doet, dan is de tepel zelf aan de beurt om aan te raken. Die tepel, hard geworden of niet, in contact brengen met jouw, zowel harde als fluweelzachte eikel, geeft een heerlijke sensatie. Ook nu weer kun je er rondjes mee draaien. Of laat haar harde knopjes het toompje van jouw penis strelen. Een zinderend gevoel maakt zich van jullie meester. Jouw penis als massagestaaf. Merk je dat dit veel leuker is dan enkel vrijen voor jezelf? Merk je ook je eigen concentratie? En de sfeer van het stille genieten?

 

Een tedere bloem.


De benaming "een tedere bloem" voor een vagina, heb ik eens gelezen op een website van alternatieve signatuur. Op zich niet zo gek, de huid is op die plek zijdezacht. Wetende dat de clitoris niet alleen dat overkapte knopje is, maar dat vertakkingen daarvan zich uitstrekken tot in de schaamlippen en de vagina, moet die tedere bloem met aandacht en inlevingsvermogen worden benaderd. Zo kan een man, net als bij de tepels, zijn penis ter hand nemen, waarbij de eikel goed is bevochtigd. Daarmee kunnen er paadjes worden afgelegd langs en over de schaamlippen en over het kapje dat de clitoris bedekt. Hij kan ondertussen luisteren naar de adem van zijn geliefde en letten op de reacties van haar lichaam, haar zuchten en het opzwellen van de schaamlippen en het steeds vochtiger worden van de vagina. Op dat moment kan hij het knopje van de clitoris met zijn bevochtigde eikel aanraken en er behoedzaam over heen glijden. Ter variatie kan hij zijn penis als een massagestaaf gebruiken door de penetratie heel ondiep te beginnen, bijvoorbeeld eerst enkel haar vulva in en uit. Enige tijd later kan hij op dezelfde wijze ietsje dieper gaan, ter hoogte van de ribbeltjes van haar g-spot. Die weg, van stapje voor stapje ietsje verder gaan met de penetratie, doet haar verlangen groeien. Een beetje plagerig wat langer wachten met de volledige penetratie kan haar zo ver brengen dat ze zelf de heupen van haar man beetpakt, om hem helemaal in zich te voelen. En dan nog kan er variatie zijn. Zo kan het inbrengen van de penis gewoon "recht op en neer". Maar het kan ook schuin van onderen naar boven gericht, of andersom. Of iets naar links of rechts, zodat de gevoelige binnenwanden van de vagina worden gestimuleerd. Tevens kan de penis met een ronddraaiende schroefbeweging worden ingebracht. Dit alles is een duidelijke uiting van vrijen om de ander een hemels moment te bieden. De verschaffer van al dat plezier zal later zeker ruimhartig worden beloond!

 

210TH Glijmiddel, beter is er niet.

 


De penis als natuurlijke dildo. Warm en dik, hard en zacht tegelijk. Beter dan de natuur is er niet. En ook als zodanig te gebruiken. Essentieel bij het teder kietelen en glijden is dat de eikel goed is bevochtigd. Een absolute tip daarbij is gebruik te maken van 210TH Glijmiddel. Gemaakt op basis van siliconen en veilig in gebruik in combinatie met latexcondooms. Smaak- en geurneutraal en bovendien samengesteld en getest zonder dierproeven. En voor de gebruiker het belangrijkste: slechts een kleine hoeveelheid levert langdurig glijplezier op. Vrijen kent geen ego’s, het is plezier voor twee en brengt mensen Closer Together.

 

Jan Weeber.

©210TH

Share this
Older Post Newer Post