Blog

Glijmiddel: zijdezacht vrijen, dat is pas genieten!

Glijmiddel: zijdezacht vrijen, dat is pas genieten!

Het gebruik van glijmiddel.

In het assortiment van 210th vind je allerhande artikelen, die je kunt gebruiken bij  je persoonlijke verzorging of om de speelsheid van je liefdesleven te verhogen.

Eén van die producten is een flesje glijmiddel. Een zwarte, luxe,  flacon met daarop de zilveren cijfers en letters: "210th Experience" . En op het stijlvolle doosje "Closer Together".

 

Maar, zul je misschien denken, een glijmiddel heb je toch enkel nodig als er problemen zijn bij het vrijen? In die zin dat vaginale droogte verhindert dat je van het vrijen genieten kunt? Het antwoord op deze vragen is: ja en nee!

 

Bij droogte.

Is je vagina niet vochtig genoeg, dan ervaar je vrijen niet als prettig. Dat gebrek aan natuurlijk vocht heeft allerhande oorzaken (op internet is daar veel informatie over te vinden), het gevolg is dat het samenzijn als pijnlijk wordt ervaren. Zowel fysiek als psychisch. Zijn jullie gewend aan een voorspel met orale liefkozingen, dan kan je daar  het droogteprobleem enigszins mee oplossen. Echter: speeksel is weinig anders dan water. Het glijdend vermogen is daarom niet groot. Het gebruik van een goed glijmiddel is dan aan te raden. Je brengt er wat van aan op je intieme delen en dan blijkt dat het gevoel van droogte veranderd is in zijdezachte warmte en nattigheid. Ideaal dus om er samen heerlijk van te genieten.

 

Als extra.

Het kan echter ook zijn dat een stel geen enkel probleem bij het vrijen ervaart en dat het gebruik van glijmiddel toch een heerlijke toevoeging vormt. Het klinkt misschien wat apart, maar bij vrijen geldt een gouden regel: hoe natter, hoe lekkerder. De opwinding en een oraal voorspel kunnen nog zo veroorzaken dat vrijen goed lukt, een druppel glijmiddel kan een verrukkelijk extraatje zijn. Het veroorzaakt nèt dat zijdezachte gevoel, dat maakt dat partners letterlijk en figuurlijk helemaal in elkaar op gaan. De vochtigheid en de glij-eigenschappen ervaar je als sterk opwindend. Dat komt omdat het hoogtepunt niet zo zeer een einddoel meer is. De weg er naar toe wordt ook al zo ervaren! En zo ontstaat er in jullie hoofden dat unieke moment van echt helemaal één te zijn.

 

De natuur.

Het is daarom een tip: gebruik eens glijmiddel als het eigenlijk niet nodig is en ervaar het verschil. Het brengt jullie (nog) niks extra? Bewaar het flesje voor die keer dat het wel degelijk even nodig is. Maar de kans is groot dat jullie extra genot ervaren, vanwege de supergladde glij-eigenschappen van 210th glijmiddel.

Daarbij opgemerkt dat oefening kunst baart. Is het gebruik van glijmiddel een natuurlijk onderdeel van jullie liefdesleven geworden, dan is er nauwelijks nog sprake van verandering in de wijze van vrijen, als de vrouwelijke partner aan de overgang begint, of om een andere reden niet meer goed vochtig is.

 

De 210th Experience.

Glijmiddel van 210th wordt gemaakt op basis van siliconen. Daardoor glijdt het goed en ook langdurig. Het is veilig bij condoomgebruik en smaak- en geurvrij. Veel gebruikers geven aan dat het zijdezacht aanvoelt. Het is wat duurder in aanschaf, in vergelijking met glijmiddel op waterbasis, maar omdat je er minder van nodig hebt tijdens het vrijen -een druppel is vaak al genoeg-  valt het prijsverschil in de praktijk erg mee. Bovendien is het prettig dat je tijdens het vrijen niet steeds nieuw glijmiddel hoeft aan te brengen, omdat het niet snel –zoals bij glijmiddel op waterbasis- uitdroogt.

 

QR-codes.

Uiteraard vind je op de verpakking weer de QR-codes met speelse opdrachten, voor nèt dat stukje verleiding dat de vreugde in het spel verhoogt. Samen praten, lachen, kussen en vrijen. Het zijn waardevolle momenten in een mensenleven. Willen jullie daar optimaal van genieten? 210th kan jullie behulpzaam zijn, bijvoorbeeld met haar glijmiddel!

 

Jan Weeber.

©210TH

 

Share this
Older Post Newer Post