Blog

Het gevoel van 210th.

Het gevoel van 210th.

Gevoel.

Dat alles overheersende gevoel, dat men ook wel betitelt met woorden als het Vlaamse goesting of het Nederlandse opwinding, is een kwaliteit van het leven waar we graag van genieten en liever niet kwijt zouden willen raken. Er zijn omstandigheden waar dat niet te voorkomen kan zijn, bijvoorbeeld door ziekte. Echter in een gezonde situatie kan er lang van het gevoel worden genoten. Ook al moeten daar soms wat maatregelen voor genomen worden. In het drukke hedendaagse leven is dat evenwel nog altijd goed mogelijk. Wie inziet hoe belangrijk intimiteit en erotiek in het leven is, zal daar graag tijd voor vrijmaken. Dat 210th hier ook een bijdrage kan leveren wordt aan het eind van deze blog uitgelegd.

Opwinding.

Het is bekend dat mannen eerder op seksuele prikkels reageren en daardoor ook sneller opgewonden raken dan vrouwen. Die laatste hebben bij het vrijen dan ook een langere aanloop nodig om opgewonden te raken. Bovendien kunnen zij die ook weer sneller verliezen, bijvoorbeeld door afleidende gedachten over werk, kinderen enzovoort. Het is daarom aan de man om hier rekening mee te houden. Het is voor hem een mooie taak haar in staat van opwinding te brengen, eentje die ook hem veel voldoening kan scheppen. Eenmaal opgewonden zijn vrouwen dikwijls in staat om zich helemaal te laten gaan. Dat maakt dat ook zijn gedachten nergens anders meer zijn dan bij het vrijen zelf. Als de opwinding bij beide tot het uiterste gaat is een stevige vrijpartij meestal het resultaat, iets waar het gevoel van bevrediging ten volle uit wordt beleefd.

Verlangen en opwinding.

In een warme, veilige omgeving kan het verlangen naar elkaar opbloeien. Die situatie kan spontaan ontstaan, maar ook bewust worden gecreëerd. Het verlangen naar de ander is de eerste stap naar een heerlijk liefdesspel. Stel dat je een favoriet muziekje op hebt staan en er wordt dicht tegen elkaar gedanst. Dan komt de opwinding als vanzelf op. Dat verlangen wordt sterker doordat partners elkaar aanraken, door een heerlijke geur, door de warmte van elkaar te ervaren. Soms wordt de opwinding zo groot dat je de kleren wel van elkaars lichaam zou willen rukken, iets dat daadwerkelijk kan gebeuren. De vrouw voelt hoezeer haar vagina vochtig wordt, de man ervaart hoezeer zijn penis zich verhardt.

Vrijen en orgasme.

Het daadwerkelijke vrijen ontstaat. Daarin zijn stellen verschillend qua repertoire. Velen vangen aan met massage en orale seks. Er worden verschillende houdingen, ook wel standjes, uitgeprobeerd, zoals soixante neuf, missionaris en doggy style. Als partners zich van goede communicatie bedienen, dan weten zij op welke wijze ze de ander een goed gevoel geven. Dat uitbuiten leidt tot nog meer opwinding. Zij die zich er niet voor schamen het vrijen met hijgen en andere geluiden te begeleiden ervaren dit nog intenser. Ook dirty talk kan het gevoel nog verder intensiveren. Dit alles leidt tot een orgasme, dat soms tegelijk, maar ook dikwijls na elkaar wordt beleefd. Dat hoogtepunt kan zo intens zijn, dat daarmee de vrijage wordt beëindigd. Anderen zijn in staat om na een periode er nog een tweede ronde aan vast te knopen.

Rust.

Hoewel men spreekt van naspel is het voor de meeste koppels genoeg om samen tot rust te komen. Soms apart van elkaar uithijgend. Dat is heel normaal, want de inspanning kan zo groot zijn geweest dat de longen vragen om meer zuurstof. Een andere keer is het mogelijk om juist ineengestrengeld elkaars warmte te ervaren. Strelen en lieve woorden maken het zo juist beleefde feestje compleet. Het vormt bovendien een heerlijk contrast met de dirty talk van zoëven om daarna tedere dingen tegen elkaar te zeggen. Vroeger werd er vooral een sigaretje gerookt. De nicotine kon zo rechtstreeks de longblaasjes in, die van de inspanning nog openstonden. Gelukkig dat nieuwe inzichten hebben gemaakt dat steeds meer mensen met roken zijn gestopt. Zij ervaren hoe smaakvoller het vrijen is geworden.

Blijvend verlangen.

Het verlangen naar elkaar kan met eenvoudige middelen in stand worden gehouden. Het geven van complimentjes over en weer is er zo eentje. Of denk eens aan welke kleding je draagt. Is dat gewoon je eigen smaak, of draag je ook wel eens iets waarvan je weet dat de ander je daar graag in ziet? Eens uitgaan helpt, maar ook de vaatwasser uitruimen als je ziet dat de ander moe is. Het aloude bosje bloemen dat je meeneemt van je werk, waarom zou je dat niet doen? Afgezaagd? Welnee. Nooit eens met een cadeautje thuiskomen is afgezaagd. Het stimuleert ook enorm als niet alles in het leven serieus wordt genomen. Stellen met een flinke dosis humor kunnen het volwassen bestaan heerlijk relativeren. Zij vinden elkaar daarin en groeien daardoor naar elkaar toe. Al die kleine dingetjes geven een gezamenlijk gevoel van verbondenheid.

Blijvende opwinding.

Daarnaast is het goed om tijd voor het vrijen te nemen. Zeker een quicky kan er best even tussen door. Maar bij echte ontspanning past geen haast. Desnoods kan het vrijen gepland worden, ook al is dit minder spontaan. Heel belangrijk: een computer, smartphone en televisie: er zit een uit-knop op! Deze apparaten eisen dikwijls veel meer tijd van ons leven op, dan ze verdienen. Het is bovendien zeer gezond om eens niet bereikbaar te zijn. Opwinding kan met briefjes, spannende lingerie, gezamenlijk douchen of een lekker warm bad worden gestimuleerd. Goed geschoren en een lekker luchtje op, het helpt allemaal mee in de slaapkamer. Die ruimte zou bovendien goed opgeruimd en romantisch ingericht kunnen zijn. Een mooie afbeelding op de muren, kaarsjes en wat je misschien prullaria zou noemen, ze kunnen welzeker sfeerverhogend zijn!

Closer Together.

Het zijn de speelse opdrachten van 210th, die nog de feestvreugde van het verlangende gevoel naar elkaar verder verhogen. Natuurlijk kun je gewoon douchen, maar de showergel van 210th geeft dat luxe gevoel dat je lichaam doet aanvoelen als een warme deken. Een massage met de warme olie van de 210th massagekaars is een aparte belevenis. Daar samen mee bezig zijn geeft het gevoel dat je op dat moment Closer Together bent dan ooit tevoren. En als het vrijen dan echt begint, dan is 210th glijmiddel een uitkomst. Een gevoel dat zo zijdezacht is, dat heb je nog nooit eerder meegemaakt. Of wil je eens experimenteren met alle producten en speelse opdrachten uit een 210th erotische box? Gun elkaar het gevoel van 210th, het gevoel van liefde en intimiteit. Closer Together!

Jan Weeber
©210th

Share this
Older Post Newer Post