Blog

Het risico van de sekstape

Het risico van de sekstape

Lauren Goodger.

 

Iedereen over de hele globe kent ze: Lauren Goodger en Jake Mclean. Toch? Althans zij is bekend uit de serie "The Only Way Is Essex" (net als GTST afgekort als TOWIE). Does it ring a bell? Nog steeds niet? Dat is geen wonder, daar de Nederlandse televisie deze reality-soap uit Engeland niet uitzendt. Ondanks het succes, dat al twaalf seizoenen aanhoudt. Bekroond ook met een BAFTA-award. Lauren Goodger deed tot 2012 mee in de serie. Haar talenten zou je kunnen vergelijken met die van onze Tatjana. Zij het dat de Britse uit Essex haar twee vrouwelijke talenten van tijd tot tijd vergroot en daarmee steeds nadrukkelijker uitvent. Ook heeft ze een website in beheer waarmee ze allerlei verzorgingsproducten aan de vrouw probeert te brengen. Poeh, een ware zakenvrouw dus!


Sekstape.


Welnu: sinds kort hebben Kim Kardashian, Paris Hilton, Monica Lewinsky en Pamela Andersen iets met Lauren gemeen. Goodger heeft namelijk eens een ondeugend filmpje gemaakt met haar vriendje Jake Mclean. In de categorie XXX dus! Geheel bedoeld voor privédoeleinden, dat wel. Maar nu Lauren en Jake niet meer zo goed door één deur kunnen, heeft vriendje de tape gedeeld met anderen. En naar verluidt met vermelding van mevrouw Goodger's mobiele nummer, zodat dit onschuldig schaapje berichtjes ontvangt van opgewonden mannen, die met haar wel eens beschuitje willen eten.


Onrecht.


"Ik heb geen controle over deze situatie en voel me machteloos. Hier moet echt iets aan gedaan worden. Ik ben gekrenkt en vernederd. Iedereen die dit soort filmpjes deelt, zou direct gearresteerd en zwaar gestraft moeten worden". Lauren Goodger, die tevens dierenactiviste is, springt nu voor zichzelf en haar lotgenotes in de bres. Het is immers ook een schande dat er zo met haar private activiteiten wordt omgesprongen. Ze wordt potverdikkie neergezet als seksobject, afschuwelijk.


Het luxe leventje.


Het gememoreerde rijtje dames heeft echter nog iets gemeen: ze hebben pegels genoeg om “the luxury life” te kunnen leven. Dat hebben ze bijeen geharkt door... uhh ja wat eigenlijk? Ze leven in paleizen, maken de verste vliegreizen naar exotische oorden, rijden in de duurste auto’s en lopen in de allerlaatste mode. Jawel, een prinsessenleven bij uitstek. Maar waar verdienen ze dat aan?


Prikballon.


Er bestaan mensen die ergens in uit blinken. Hun hele leven stellen zij in dienst van dat ene doel. Hebben ze dat bereikt en kunnen ze, na tientallen jaren zwoegen en sappelen, dit goed te gelde maken, dan kunnen ze oprecht tevreden naar zichzelf kijken, als ze uitrusten na gedane arbeid. Maar wat kunnen Pamela Anderson en Paris Hilton goed? Rondlopen in een nauw sluitend strandpakje inderdaad. De kleine hondjes uitlaten, dat ook! En Kim Kardashian, Monica Lewinsky en Lauren Goodger dan? Uhhh uhh, nu ja, ze kunnen, net als de eerder genoemde dames een man bijzonder goed oraal bevredigen, zo blijkt op de uitgelekte tapes.


Stappenplan.


Lekt een homemovie zo maar uit? Daar is in de regel een kwade ex of een gewiekste journalist voor nodig. Is het filmpje online, dan wordt het al gauw trending topic. De hoofdrolspeler/ster zoekt vervolgens de media om aan te geven hoe gekwetst hij of zij is. De slachtofferrol veroorzaakt vanzelf de nodige sympathie. Er wordt om het hardst geroepen om verbeterde wetgeving en hoge straffen voor de dader, die heeft gelekt. Want oei wat is de privacy geschonden. Kortom: als het filmpje rond waart op het wereldwijde web verstopt het slachtoffer zich niet vol schaamte. Nee die zoekt juist de publiciteit. Kranten, radio en televisie, van talkshow tot shownieuws, alles benut die om in beeld te komen. Slechte publiciteit is ook publiciteit. Onthouden mensen je naam, dan is je doel bereikt. Bij deze heeft uw columnist aan dit stappenplan meegewerkt, want zeg nou zelf: had u ooit van Lauren Goodger gehoord?


Filmpje maken.


Sommige stellen vinden het leuk een filmpje van hun vrijen te maken. Opwindend voor nu, een mooie herinnering voor later. Ideetje: lekker beginnen met een bad vol schuim van 210th badolie. En daarna spannend de 210th massagekaars in beeld brengen. De massageolie die van de kaars druipt dan heerlijk in masseren. En dan later het filmpje terugkijken. Wat zullen jullie genieten en glimlachen. Spice up your lovelife and come Closer Together. Maar daarna het filmpje versleutelen, want stel dat schoonmoeder de rolprent vindt? Of dat je relatie in ruzie eindigt en je ex…. Nee, dat wil je vast niet! Tenzij je Lauren Goodger heet. En natuurlijk kun je ook net doen als òf je een sekstape maakt met z’n twee. Dat kan een humoristisch en opwindend rollenspel opleveren. Eentje waarbij het onderling vertrouwen het hoogste goed is. In dat geval: veel plezier!


Jan Weeber
©210TH

 

Share this
Older Post Newer Post