Blog

Het verlangen naar meer.

Het verlangen naar meer.

Swingers.


Seks moet niet, maar mag. In een eerder blog op deze website is daar aandacht aan besteed. Maar er zijn zeker mensen die naar meer verlangen. Dat blijft fantasie of wordt daadwerkelijk in de praktijk gebracht. Er zijn er zelfs die erotiek tot levensstijl verheffen. Zij richten hun huis er op in, bezoeken parenclubs of erotiekbeurzen, zetten zichzelf op erotische datingsites en hebben er geen moeite mee als zij swingers worden genoemd. Het blijkt maar weer, wat voor de één een brug te ver is, dat is voor de ander busyness as usual. Hoewel…


Seks en liefde.


Liefde en seks zijn nauw met elkaar verbonden. Zo denken veel mensen er over. Maar dat geldt zeker niet voor iedereen. Er zijn grote groepen mensen die beide los van elkaar kunnen zien. Het kunnen en mogen vrijen met iemand anders dan de eigen partner wordt juist gezien als teken van liefde. De ander die vrijheid geven is daar een bewijs van. Zij beheersen de kunst van het niet jaloers zijn, hoe onvoorstelbaar dat ook is voor hen die anders over dit onderwerp denken. Anderzijds, jaloezie moet ook als voorwaarde gelden, daar anders de relatie met elkaar algauw op de klippen loopt. Swingers zijn dan ook in de regel open naar elkaar, als zij hun escapades met elkaar bespreken.


Fantasie.


De wereld van swingers lijkt er eentje te zijn die ver weg staat van hen die hier niet to willen behoren. Het enige verschil is echter dat swingers hun fantasie in de praktijk brengen. Maar gereserveerde mensen kennen wel degelijk de fantasieën. Zo is bekend dat hele volksstammen fantaseren over het hebben van een trio, of seks met een ander dan de echtgenoot. Vrouwen dagdromen heimelijk over gespeelde verkrachting of stoute avonturen op andere plekken dan in de echtelijke sponde. Vrijen met een beroemdheid of anale seks, bondage of de pizzakoerier die een hunk blijkt te zijn of de secretaresse die onder haar mantelpakje de meest sexy lingerie draagt, het komt mogelijk nooit in het echte leven voor, maar gefantaseerd wordt er zeker over. Zulke gedachten erotiseren. Swingers brengen ze in de praktijk.


Onvervuld verlangen.


We leven in een tijd waarin vrouwen meer open zijn over hun verlangen naar seks, dan bijvoorbeeld midden vorige eeuw. De komst van de pil en het feminisme hebben tot de seksuele revolutie geleid en dat heeft gemaakt dat seksualiteit niet meer alleen een "mannending" is. Gek genoeg zijn het vaak mannen, die aan dat idee moeten wennen. Ze denken vaak ten onrechte dat zijn meer verlangens koesteren, dan hun vriendin of vrouw. Mogelijk wordt dat ook veroorzaakt doordat mannen wordt voorgehouden dat een vrouw eerst wat moet worden opgewarmd met tederheden, voordat zij aan vrijen toe is. Echter die vrijpartij mag wel degelijk wild en onstuimig worden, sterker nog: komt dat daar nooit van, dan ontstaat er bij haar een onvervuld verlangen.


Rollenspel.


Wie zelf geen swinger is hoeft niet rond te blijven lopen met wensen die nooit uit zullen komen. Als in een open en eerlijk gesprek partners zich zo vrij en gewild voelen dat zij open kunnen spreken over gewenste stoute gedachten, dan is het heel goed mogelijk die in de praktijk te brengen. Dat kunnen kleine dingen zijn die nog niet aan bod zijn gekomen. Bijvoorbeeld de massage van bepaalde lichaamsdelen of het kussen van een plekje dat steeds wordt overgeslagen. Dit spel kan verder uitgroeien, tot misschien wel soft sm of een rollenspel. Je merkt op den duur hoezeer de erotiekbeleving een graadmeter wordt voor de omgang overdag. Openheid in bed, zorgt voor openheid overdag. En omgekeerd.


Closer Together.


Badolie, een massagekaars, showercream of glijmiddel. Of een complete Erotische Box van 210th, het zijn hulpmiddelen die ingezet kunnen worden om tot optimale intimiteit met elkaar te komen. Het spel van verleiden en uitdagen, misschien wel aan de hand van de erotische opdrachten die 210th bij elk product biedt, het maakt dat je samen de liefde en de lust echt gaat ervaren. Het spel wordt een experience, vanwege het open met elkaar communiceren. Communicatie met geest en lichaam. In je eigen slaapkamer, met z’n tweetjes? Of drietjes? Of met een heel stel swingers? De grenzen en de uitdagingen bepaal je zelf. Veel plezier!


Jan Weeber
©210th

Share this
Older Post Newer Post