Blog

Ogen om mee te verleiden

Ogen om mee te verleiden

Verleidingskunsten.


Ogen zijn in feite unsung heroes, als er wordt gesproken over het instrumentarium dat wordt aangewend om een ander te verleiden. De spiegels van de ziel worden zelden als eerste genoemd bij de vraag: "waarmee zou jij je partner verleiden tot een avondje hot and steamy erotiek?" Antwoorden als: een lekker geurtje opdoen, lingerie aantrekken, romantisch tafelen, schuimbad klaarzetten, een jurkje met een laag decolleté aantrekken, een mooi kostuum dragen enzovoort, er zijn legio antwoorden te bedenken, die betrekking hebben op wijze waarop je iemand kunt verleiden.


De kunst van het kijken.


Ieder gezond mens heeft ze: een tweetal delicaat geconstrueerde ogen. Technisch gesproken twee instrumenten van ongekend hoog niveau. Samenwerkend met de hersenen tonen ze ons de wereld.
Echter: we kunnen met onze ogen zoveel meer dan alleen kijken. Vooral als we ons ervan bewust zijn, kunnen we onze ogen inzetten bij het liefdesspel. Als het al gaande is, of om het op te starten. Wie die kunst verstaat, zal merken hoe de ander al gauw zal smelten bij een verleidelijke blik.Humor.


Gevraagd naar wat een aanstaande partner zou moeten bezitten, dan wordt de eigenschap humor bijna altijd genoemd. Samen kunnen lachen is daarmee een voorwaarde voor een succesvolle relatie. En zo is het ook als het gaat om de beleving van erotiek. Komt een partner thuis van een volle werkdag en wordt er thuis iemand aangetroffen met een lolletje, een geinige opmerking en een twinkeling in de ogen van pret, dan is de toon voor de avond gezet. Vrolijkheid is een gangmaker van formaat, ook als het om het liefdesspel gaat!


Speelsheid.


We leven met elkaar een serieus leven. Er wordt in dit land zeer hard gewerkt, de eisen die de maatschappij aan ons stelt zijn hoog. Hoe heerlijk is het dan dat we thuis, in onze vertrouwde omgeving, helemaal onszelf kunnen zijn. Dat we als geliefden nog even kind met elkaar mogen zijn. Dat uit onze ogen spreekt: “kom je mee naar boven lieverd, zodat we samen stoute dingen kunnen gaan doen”. Mobiel en voordeurbel uit, deur op slot. Als we naar elkaar kijken weten we al precies wat er gebeuren gaat: datgene waar niemand iets mee te maken heeft, iets waarvan niemand de stoute details weet, behalve wij! Onze ogen spreken boekdelen, als we elkaar aankijken!


Verleiding.


Wie de kracht van de ogen erkent, kan met een verleidelijke blik veel bereiken. Die verlangende glans in de ogen, die vraag om erotiek die eruit spreek is volstrekt onweerstaanbaar. Op het juiste moment zo kijken, dat spreken overbodig is, maakt dat de aanblik meer zegt dan duizend woorden.


Streng en verlegen.


Stel dat geliefden een rollenspelspel spelen, bijvoorbeeld: “studente krijgt straf van de leraar”, dan kunnen blikken enorm bijdragen aan de verleiding. De leraar kijkt streng, de studente verlegen. Die blik is dan weliswaar gespeeld, maar dat er geen schaamte is om zo te spelen brengt geliefden Closer Together!


Opwinding.


Als dan de weg naar het hoogtepunt wordt ingezet, laten ogen zien hoe groot de verbondenheid met elkaar is. Woorden kunnen niet omschrijven hoe een opgewonden blik eruit ziet. In de volksmond wordt dan het woord “geil” gehanteerd. Wie het durft om te bekijken hoe die opgewondenheid van de ander eruit ziet, zal ervaren dat de eigen gedrevenheid er enorm van toeneemt. Die is dan tot het kookpunt gestegen, zodanig dat het niet meer uitmaakt of de climax na elkaar of tegelijkertijd wordt beleefd.


Dankbaarheid.


Tot slot is er het naspel. Of liever: de afterparty. De tijd om elkaar dankbaarheid te tonen. Dat je dit toch mee mag maken in je leven, samen met degene waar je zielsveel van houdt. Het is niet minder dan een voorrecht. Kijk je elkaar dan, misschien nog nahijgend, in de ogen, dan kijk je verder dan het uiterlijk van je geliefde. Dan zie je wat je hebt gedaan met zijn of haar hart.


210th.


De ogen zijn kijkinstrumenten. Maar meer dan dat. Ze brengen je Closer Together en maken het liefdesspel tot een onvergetelijke experience. Kijk daarom maar eens bij de leuke opdrachten, die je vindt bij de massagekaars, de massageolie of het glijmiddel van 210th. Wedden dat jullie er van opkijken? Dat er vrolijke en spannende ideetjes in jullie opkomen? En ook dat jullie elkaar aan zullen kijken met die oogopslag, die zo vol beloften is. Die blik van liefde voor elkaar!


Jan Weeber.
©210TH

 

 

Share this
Older Post Newer Post