Blog

Please mister Postman

Please mister Postman

Inleiding:


Als aanvulling op de blog “Speel eens een spelletje” zullen er op deze pagina af en toe blogs verschijnen om jullie een idee te geven wat de inhoud van een rollenspel zou kunnen zijn. Hieronder het vierde verhaaltje. Veel plezier en romantiek gewenst!


Webshop.


Lange tijd heeft ze op internet rondgestruind. De ene webshop heeft nog mooiere vibrators dan de andere. Stijlvol qua ontwerp, van de meest zachte materialen gemaakt. En oplaadbaar bovendien. Als in een snoepwinkel heeft Evi haar ogen uitgekeken en uiteindelijk gekozen voor een donkerpaars model, elegant vorm gegeven en vijf verschillende trilfuncties.


Busje.


Enkele dagen later stopt er een busje voor het huis van Evi. Het is de bezorgdienst, die voor rijdt. Als Evi het ziet voelt ze zich warm worden van binnen. Haar hart klopt harder dan anders. Zal de postbezorger weten waar haar pakje vandaan komt? Misschien vermoeden wat er in zit? “Ach onzin”, bedenkt ze, “zo’n postdienst levert honderden pakjes per dag af, daar houdt zo’n man of vrouw zich toch niet mee bezig?”


Tekenen.


Evi trekt gehaast de voordeur open als de bel gaat. Voor haar staat een jongeman, zo knap als in haar dromen. In zijn ene hand het langverwachte pakje, in de andere een mobiel apparaat. “Mevrouw, wilt u hier even tekenen?” vraagt de knappe postbezorger als hij Evi het pakje heeft overhandigd. Bibberend van de spanning zet ze haar handtekening op het scherm van het apparaat, maar dan gebeurt er iets onverwachts. Een zoemend geluid vult het kleine halletje van haar huis.


Vibrator.


“Oh help”, wat heb ik nou gedaan?” Evi schrikt als ze het pakje in haar hand heftig voelt trillen. Als in een reflex geeft ze het terug aan de postbode. Ze realiseert zich in een flits hoe gebiologeerd ze naar hem heeft gekeken en van de spanning te stevig in het pakketje heeft geknepen. “De vibrator…”, in dezelfde reflexbeweging trekt ze de postbode, met pakje en al het halletje in en geeft de voordeur een zwiep, zodat die met een knal in het slot valt. Stel je toch voor dat de overburen…


Hulpvaardig.


Daar staat hij dan, de knappe postbode, met in zijn hand haar pakje. Dat zoemt en trilt. “Zal ik even kijken, wat er aan de hand is mevrouw”, vraagt hij beleefd. Op dat moment heeft Evi gewacht. Ze stapt over haar schroom heen en antwoordt: “Graag. Zeg hoe heet je? Trouwens, kom maar mee naar boven, dan gaan we eens samen bekijken wat er in het pakje zit oké?” Haar vette knipoog zegt hem genoeg. Wat een heerlijke werkdag! Nou ja.. werk…


Aanwijzingen.


Het mag duidelijk zijn: erg waarschijnlijk is het niet dat een vibrator in de doos ineens gaat trillen. En dat een jonge postbode zomaar binnen komt stappen ook niet. Het is dan ook een hilarisch verhaaltje. Maar dat is nu juist de lol van het spel. Ter voorbereiding kun je, indien aanwezig alvast een vibrator in een doosje doen. En misschien heb je wel een formeel uitziend overhemd dat als werkkleding voor de postbode kan dienen. Uiteraard kun je ook groter uitpakken, bijvoorbeeld met een erotische box van 210th. Samen bekijken wat je daar allemaal in aantreft. Als Evi en de knappe postbezorger. Zien jullie wat voor spelmogelijkheden dat biedt? Tijdens het vrijen kun je het verhaal verder laten voor wat het is. Maar misschien is het juist ook leuk en spannend om in jullie rol te blijven. Hoe dan ook: heel veel verleiding en plezier gewenst!


Jan Weeber

©210TH

 

Share this
Older Post Newer Post