Blog

Speel eens een spelletje

Speel eens een spelletje

Politiebureau

"Zo mevrouwtje, dat was niet de bedoeling, dat begrijpt u zelf ook wel, neem ik aan?". Ik sla mijn ogen neer. Ik wil de agent niet aankijken. Ik schaam me kapot. Daar zit ik dan in de verhoorkamer van het oude politiebureau. Kale wanden, bekraste tafel, versleten stoelen en hard licht. Ik hoor het kraken van schoenen die heen en weer lopen aan de overzijde van de tafel.

 

Vibrator.

 

De eroshop. Ik zie een prachtige, luxe vibrator die ik van de plank pak. Als ik die in mijn hand houd, lees ik over alle mogelijkheden die het apparaat biedt. Het maakt dat ik van binnen begin te gloeien. Een verlangen maakt zich van mij meester. In mijn hoofd zie ik beelden van hoe ik, in de beslotenheid van mijn slaapkamer, van dit prachtding lig te genieten. Droom ik? Plotseling glijdt de vibrator in mijn jaszak. Ik schrik van wat ik zojuist deed, totdat ik een tik op mijn schouder voel. “Mevrouw, komt u even met mij mee?”

 

Winkeldiefstal.

 

En daar zit ik, Angela De Vries, nu. Fout geweest, ik weet het. Maar dan ook nog in een erotiek winkel. Het gekraak van schoenen houdt op. Ik hoor dat de agent iets op tafel heeft neergelegd. Voorzichtig kijk ik iets naar voren… daar ligt de vibrator. “Zo mevrouwtje en wat waren we daarmee van plan?” hoor ik vragen. Hoewel ik merk hoezeer mijn wangen beginnen te gloeien, kijk ik de agent nu aan. Zijn signalement: donkere krullen, bruine ogen, mooie mond, strak in het uniform, met een glimmend naambordje “Robert” erop… poeh, wat een knappe vent. Ik stotter van de warmte, doe wat knoopjes van mijn bloes los en zeg plotseling, zomaar van uit het niets: “nou meneer, dat mag u verzinnen…”

 

Rollenspel.

 

Echt moeilijk is het niet om een scenario voor een rollenspel te bedenken. Erg geloofwaardig hoeft het immers niet te zijn. Het gaat in eerste instantie om het spel van twee (of meer) mensen, die zich voordoen als een ander, ten einde zichzelf en elkaar te verliezen in een fantasie en opwindende erotiek.
Nu is een rollenspel niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen kunnen zich er gewoon niet in inleven. Voor hen is een rollenspel dan ook iets dat niet voorkomt in hun erotische samenzijn, terwijl dat op andere manieren speels en dus bevredigend kan zijn.

 

Adviezen.

 

Denken jullie aan een rollenspel? Dan heeft de bekende Vlaamse seksuologe Kaat Bollen een aantal tips:


- Bespreek de fantasie met elkaar en wie welke rol speelt. Het is mogelijk dat ene partner zichzelf blijft, terwijl de ander iemand anders zal spelen. Of spelen jullie allebei een rol?
- Is het jullie eerste rollenspel? Begin dan voorzichtig bij een situatie die jullie je wel kunnen voorstellen. Extremere verhaaltjes kunnen later wel eens.
- Geef vooraf aan waar jullie grenzen, van wat je wil of juist niet, aan en spreek een stop-teken af. Neem daarvoor een ander woord dan “stop”, daar dit woord ook in de rol van iemand (oom agent!) gebruikt kan worden.
- Het geeft zekerheid het eerste verhaaltje, van begin tot eind, door te spreken. Ben je meer ervaren, dan kan er steeds meer geïmproviseerd worden.
- Bespreek welke kleding jullie zullen dragen. Dat kan zo maar iets uit de kledingkast zijn, maar er samen voor naar een eroshop gaan kan ook al voor opwinding zorgen.

 

Veiligheid.

 

Samen onbewandelde paden ontdekken vraagt om veel veiligheid. Dat gevoel kun je elkaar geven, juist bij een rollenspel. Onderling vertrouwen maakt dat jij en de ander diepgewortelde verlangens durven te uiten. Het geeft ruimte aan liefdevolle humor en sensitieve verleiding. Het brengt jullie Closer Together!

 

Epiloog.

 

En Angela en Robert? Die laatste blijkt een box van 210th onder de verhoortafel verstopt te hebben. Het verhoor krijgt daarmee een bijzonder tintje. In plaats van een boete wordt Angela op haar buik op de tafel gelegd en heerlijk gemasseerd met de massageolie van 210th. Het wordt haar al snel te veel. “Straf me dan”, kreunt ze. Dat laat Robert zich geen twee keer zeggen en ritst snel zijn dienstpantalon open. Angela heeft geen vibrator meer nodig, ze geniet van the real thing…

 

Jan Weeber.

©210TH

 

Share this
Older Post Newer Post