Blog

Ssssst…… stille erotiek!

Ssssst…… stille erotiek!

Een vol huis.

Het is oh zo leuk als opa en oma langskomen, of de kinderen met vriendjes en vriendinnetjes op de bank van de huiskamer neerploffen. Het geeft een hoop gezelligheid. Hoe meer mensen hoe meer vreugd, wordt wel gezegd. Toch zullen er ook momenten zijn dat je al die leuke mensen wel even gezien hebt. Een dergelijk moment is daar, wanneer jij en je partner die bepaalde spanning voelen. Niemand die het zien kan, maar je gedachten zijn helemaal niet bij de verhalen en het gelach die de kamer vullen. Je ziet je lief voor je, in het echt, maar ook in gedachten. In je dagdroom bedrijf je de liefde, iets wat je het nu meteen zou willen doen. In de ogen van de ander zie je dezelfde blik, die momentjes van afwezigheid of kleine zuchtjes die alleen jij goed kent. Die zeggen: lief, ik zou het liefst stante pede met jou naar boven gaan, om je de kleren van het lijf te rukken en je laten zien wat voor snode plannen ik heb.

Rust.

En zo zijn er verschillende situaties waarin je niet zomaar kunt opstaan en zeggen: “leuk dat jullie er zijn, maar wij gaan naar boven, even een lekker potje vrijen”. En dus wacht je keurig tot de visite weggaat, of de logés hun eigen slaapgelegenheid hebben opgezocht. Soms is het tijdens een familieweekend, dan weer in jullie vakantiehuisje of op de camping, of gewoon thuis, vrijen kan niet altijd. En als het al kan, dan moet dat stilletjes. Want stel dat je volop hijgt, zucht en kreunt, terwijl aan de andere kant van de muur oma dan maar een kussen op haar oor legt, om het niet allemaal te hoeven horen. Dan zijn er, volgens het blad Flair, een aantal standjes die wel de mogelijkheid tot erotiek geven, maar die de rust in huis bewaren. Hieronder een korte bespreking.

Staand vrijen.

Er wordt gesteld dat staand vrijen minder lawaai geeft. Uiteraard wel in de situatie dat je niet tegen de muur aan gaat staan, waar de kinderen aan de andere kant een bekertje tussen de muur en een oor hebben geplaatst om toch maar vooral niets te missen van het erotisch spektakel. Deze houding vergt een sterke man en een niet al te zware vrouw. Zo niet, dan is er de kans van omkieperen, wat nou juist weer zoveel herrie geeft!

Spooning.
Lepeltje lepeltje dus. Niet dat deze wijze van de liefde bedrijven erg veel bewegingsvrijheid geeft, maar dat is misschien ook niet de bedoeling. Zeker niet als de sponde uit een oud kraakbed bestaat. Of een lits-jumeaux op een hotelkamer, dat vervolgens uiteen schuift op de gladde vloer en jullie tussen de matrassen door, op het koude zeil, doet glijden.

Woef!

Ook kun je doggy-style op de rand van het bed uitoefenen. Dan moet het niet zo zijn dat een houten rand om de matras in je ribben prikt. Het hangt dus erg van de toestand van het bed af of dit succesvol kan zijn. Een goede tip is, dat op z’n hondjes op de lange kant van het bed gepraktiseerd moet worden. Immers, als het op de korte kant plaatsvindt, bonkt het hoofdbord tegen de muur, als een waarschuwingssignaal dat het echte werk is begonnen!

Soixante-neuf.

Elkaar verwennen kan uiteraard ook door van het voorspel de hoofdmaaltijd te maken. Kortom standje 69 volhouden tot en met de wederzijdse zevende hemel. Denk er wel aan om de slaapkamerdeur af te sluiten, of een “Do not disturb” bordje aan de deurklink te hangen. Het moet niet zo zijn dat zoon- of dochterlief net binnenkomt en je al hakkelend liegt dat dit de nieuwste yoga-trend is.

Niet in bed.

Uiteraard kun je overal vrijen, dat hoeft niet per se in een krakend logeerbed. Een stoel, mits stevig kan ook. Het is niet de bedoeling dat de poten, in het heetst van de strijd onder jullie vandaan breken. Of je gooit de matras op de vloer, dat scheelt een stuk. Echter ook dan is het zaak je te realiseren dat het meeste geluid gemaakt wordt via de mond. Er wordt dan ook geadviseerd daar vooraf over te spreken met elkaar, of op het moment suprême in het kussen te bijten.

Speels.

Het lijkt alsof vrijen in een dergelijke situatie toch wat problematisch is. Echter: het kan juist ook in een humorvolle setting worden gedaan. Zo heeft 210th speelse opdrachten bij haar producten gevoegd, die daar op inspelen. Wie bijvoorbeeld een kik geeft moet een opdracht voor de ander doen, zoals een massage of iets nog spannender. Humor is in dit soort situaties de toegevoegde waarde bij het vrijen. Wie lachend de ongemakkelijke situatie tegemoet treedt, zal merken dat de geestelijke verbondenheid veel vergoedt. Het brengt twee geesten Closer Together. Want stel je je voor hoe je de volgende ochtend, met een hoofd vol stoute herinneringen, bij het gezamenlijk ontbijt zit. Ssssst!

Jan Weeber
©210th
Share this
Older Post Newer Post