Blog

Straf en passie op het politiebureau

Straf en passie op het politiebureau

Inleiding:


Als aanvulling op de blog “Speel eens een spelletje”zullen er op deze pagina af en toe blogs verschijnen om jullie een idee te geven wat de inhoud van een rollenspel zou kunnen zijn. Hieronder het vijfde verhaaltje. Het gaat over Tom, die vanwege diverse overtredingen in de verhoorkamer van het politiebureau straf krijgt van een strenge agente. Veel plezier en romantiek gewenst!


Geboeid.


"Kom jij maar eens hier", gebiedt ze. Tom kijkt verlegen naar de grond. Opkijken durft hij niet, bang als hij is voor haar strenge houding, scherpe woorden en strenge blik. "Hier komen", klinkt wederom de bitse stem van de agente. Voorzichtig schuivelt hij wat in haar richting. "Handen vooruit", schalt het door de verhoorkamer. Als Tom zijn armen uitstrekt voelt hij hoe hij wordt geboeid. "Niet zo strak", piept hij het uit. "Zeg kerel, je bent toch geen watje hè?", schampert de agente, "Nou vooruit dan maar weer". Tom zucht van verlichting als hij voelt dat de boeien toch een tandje losser worden gezet.


Blinddoek.


"Nou kijk je me nog aan of niet", sart de agente hem. "Oké dan, jij je zin. Als je zo naar de grond blijft staren, dan hoef je me helemaal niet meer aan te kijken! De hakken van de agente klik-klakken op de vloer als ze achter Tom gaat staan. Ineens ziet Tom niets meer door de blinddoek die ze in een zwaai voor zijn ogen tovert. "Jij je zin", gromt ze in zijn oor, "had je maar niet zo vaak in overtreding moeten zijn. Nu krijg je je verdiende straf. Het is nu wel genoeg met de boetes geweest, wie niet horen wil moet maar voelen".


Straf.


"Ja maar mevrouw", probeert Tom nog. "Stil jij!", commandeert de agente er over heen, "wie heeft gezegd dat jij praten mag? Hij hoort haar weer lopen. Ineens schrikt hij. Het zal toch niet? Maar het is wel degelijk zo dat ze plotseling aan zijn broekriem begint te sjorren. "Uit die broek", klinkt het bits. Als haar arrestant uit zijn broek is gestapt laat ze er geen gras over groeien en begint de knoopjes van zijn overhemd los te maken. "Maar mevrouw", probeert hij nog een keer. "Als je het waagt om nog iets te zeggen, krijg je een zakdoek in je mond, begrepen?", is het antwoord. In een snelle beweging krijgt Tom een duw in zijn rug, zodat hij op het bovenblad van het bureau valt. Daar ligt hij dan, languit. Tot zijn schrik hoort hij het klappen van een zweep. "En nu je verdiende loon", lacht de agente gemeen...


Teder of ruw?


210th staat voor Closer Together. Samen één worden door te communiceren met elkaar. Maar ook door elkaar uit te dagen, verleiden en spelen. Erkennend dat smaken verschillen. En ook dat voorkeuren per keer en per dag kunnen veranderen. Steeds weer die aanpassing aan elkaar maakt een liefdesverhouding boeiend. En zo is het ook met het rollenspel dat je zojuist gelezen hebt. Het moet je maar passen, of juist niet. Of het is de stemming waarin je verkeert, waardoor een spel van dominantie en onderdanigheid je deze keer boeit. Of dat je juist in bent voor een tedere benadering, ook wel "vanilleseks" genoemd. Zo hoeft Tom uit dit verhaal misschien wel helemaal niet te vrezen voor zijn "straf".
Er wordt beweerd dat een spel, zoals dat van een gemene agente en een verlegen overtreder past in deze tijd, juist omdat in onze maatschappij man en vrouw van gelijke waarde zijn. Tijdens het spel kun je daar even aan ontsnappen en van de ongelijkheid genieten, totdat het spel weer voorbij is. Dat het in elk geval tot communicatie leidt, voor- en achteraf, is een zekerheid!


Shades Box.


Zijn jullie in voor een rollenspel, zoals beschreven? Dan is de Shades Box van 210th echt iets voor jullie! Alle attributen uit het verhaal vind je er in terug: een luxe suède zweep met 38 strengen, chique handboeien van leer en een satijnen bondage of blinddoek. Wil je heel iets anders spelen, dan vind je daarvoor ook nog drie andere speelse opdrachten in de box. Kortom: plezier verzekerd. 210th wens jullie dat van harte toe. Dat het samenzijn een heerlijke experience mag zijn en jullie er later met veel voldoening op terug kunnen kijken!


Jan Weeber.

©210TH

Share this
Older Post Newer Post