Blog

VADERDAG: THINK OUT OF THE BOX.

VADERDAG: THINK OUT OF THE BOX.

Vaderdag.

Op zondag 18 juni aanstaande is het weer Vaderdag. Een feest voor kleine kinderen, die op school een cadeautje aan het maken zijn, om hun vader mee verrassen. Er wordt wat af geknipt, geplakt, getekend en geverfd op de basisscholen, want voor de kleintjes is Vaderdag een dag om zich op te verheugen. En natuurlijk haakt ook het bedrijfsleven daar op in, door allerhande producten aan te prijzen waar vaders vast blij mee zijn. Van aftershave, tot computerbenodigdheden, van nieuwe sokken tot boormachines, alles gaat in de aanbieding, want vaders hebben vaak zelf ook vaders en daarom kunnen ook duurdere cadeaus van pas komen.

Eer.

Nu is het ook een hele eer om vader te mogen zijn, waarbij het niet uitmaakt of dat biologisch gezien zo is, of dat het gaat om aangenomen kinderen. Om biologische reden is een vader immers per definitie niet een goede vader. Van belang is dat een vader uitstraalt, dat zijn kinderen ervaren dat zij door hem geliefd zijn en van hem mogen zijn wie zij zijn. Dat zij tijd en aandacht van hem krijgen en vooral veel liefde. Dat zij aangemoedigd worden het goede te doen en gemaakte fouten niet erg zijn, maar helpen bij het maken van goede keuzes. Dat zij zich veilig bij hem voelen en gewaardeerd worden om hun kwaliteiten. Het is een voorrecht voor een vader om kleine mensen naar volwassenheid te mogen begeleiden, opdat zij later zullen zeggen een gelukkige jeugd te hebben gehad.

Waardering.

Ben je partner (m/v) van zo’n type vader, dan is het prachtig om te zien hoe begaan die is met zijn kinderen. Vast wil je de waardering daarvoor ook laten blijken. Dat doe je natuurlijk regelmatig, maar Vaderdag is daar een speciale dag voor om eens uit te pakken. En dat vraagt misschien wel om out of the box te denken. Afwijken van paden die zo bekend zijn. Die aftershave of nieuwe hamer, die op het verlanglijstje over te slaan en aan iets ondeugends te denken. Not suitable for work, zogezegd. Iets dat je pas in de avonduren geeft, maar waarover je overdag al wel wat hints hebt losgelaten.

Tijd en aandacht.

Het leven biedt verschillende kwaliteiten en eentje daarvan is een heel waardevolle: een avondje tijd maken voor elkaar. Kinderen naar bed en lekker bankhangen met elkaar. Samen naar een favoriete film kijken, misschien wel eentje waar jezelf niet zo veel aan vindt, maar wel geliefd is bij je partner. Het is immers zijn avond. En dan komt op een gegeven moment, van onder de bank, dat cadeautje te voorschijn. Verrast pakt hij het uit en wat blijkt? Het is een massagekaars, showercream of zelfs glijmiddel van 210th. Of voor wie groot uit wil pakken: een complete erotische box, eveneens van 210th. Wat zal de verrassing groot zijn. Vaderdag is nu de kinderen in bed liggen niet afgelopen, het begint juist!

Opdrachten.

Behalve dat dit cadeau de spanning van een heerlijk avondje Closer Together met zich meebrengt, is er ook nog de mogelijkheid om voor te stellen met zijn tweeën één van de speelse opdrachten uit te voeren, die bij elk 210th product zijn bijgevoegd. Bij de losse producten bevindt zich op de verpakking een QR-code die met de mobiele telefoon kan worden gescand. Die brengt een reeks van spannende opdrachten in beeld. In een Box van 210th zijn die speelse opdrachten bijgevoegd in luxe enveloppen. Ze maken de avond speels, ze zorgen voor humor en vrolijke communicatie. Het is een vorm van out of the box denken, die Vaderdag van 2017 onvergetelijk zal maken.

Actie.

Het is daarom dat de producten van 210th tot 15 juni aanstaande te bestellen zijn met een flinke korting, van maar liefst 20 procent. Het invoeren van de kortingscode FATHERSDAY is hiervoor voldoende. Wat zal je partner verrast zijn met zo’n prachtig en luxe cadeau en voor jou voor een sterk gereduceerde prijs. Zij die het aandurven om out of the box te denken, wenst 210th veel plezier met de aankoop!

Jan Weeber
©210th
(Vette woorden zijn hyperlinks).

Share this
Older Post Newer Post