Blog

Verleiding is veel meer dan schoonheid: het is gul, intelligent, mysterieus en exclusief.

Verleiding is veel meer dan schoonheid: het is gul, intelligent, mysterieus en exclusief.

De spreuk:

 

Op internet kopt 210th af en toe met een tekst die doet nadenken. Zoals deze: “Seduction is much more than beauty; it’s generous, it’s intelligent, it’s mysterious, it’s exclusive”. Vertaald: “Verleiding is veel meer dan schoonheid: het is gul, intelligent, mysterieus en exclusief”. Een mooie uitspraak. Maar wat betekent die? Wat is de meerwaarde ervan voor een relatie? Op welke manier kunnen alle facetten van verleiding een rol spelen? Een zoektocht naar definities en praktische toepassingen.

 

 

Verleiding.

 

“Aantrekkingskracht, Bekoring,  Seductie, Verlokking, Verovering, Verzoeking”.

De hele middag zit het al in zijn hoofd: straks komt ze thuis. Ongetwijfeld moe van het werk. Hij heeft haar lievelingsmaaltje gekookt en in de oven gezet, zodat het lekker warm blijft. In de kast hangt het pak, dat iets weg heeft van het uniform uit die romantische film. Hij douchet snel, doet de geur op die ze zo heerlijk vindt en precies als hij de sleutel in het slot hoort gaan, staat hij weer beneden. Bij de tafel die hij gedekt heeft, lekker zoet met rozenblaadjes op het witte tafellinnen. Haar mond valt open van verbazing als ze de huiskamerdeur open zwaait.

 

Schoonheid.

 

“Netjes, Rein, Zindelijk, Zuiver, Esthetisch, Fraai, Smaakvol, Knap”.

“Zeker, ik hou liever van lekker slobberig”, wijst hij naar zijn trui en versleten spijkerbroek, “Maar ik weet hoezeer mijn vriend er juist van houdt dat ik tip top ben aangekleed. Die avond zitten de twee mannen arm in arm op de bank te genieten van een heerlijke film. De lucht van aftershave zwiert door de kamer. “Weet je wat ik nou zo mooi aan jou vind?”, vraagt de één. “Nou vertel eens”, antwoordt de ander. “Ik weet dat jij je prettig voelt in een rommelig kloffie. Maar dat je dat voor mij opzij zet, je verschoont en optut en nette kleren hebt aangedaan. Daarom hou ik zoveel van je. Zullen we ons dan morgen maar lekker vies maken in de tuin?” Schoonheid van buiten, maar toch vooral van binnen.

 

Gul.

 

"Goedgeefs, Royaal, Kwistig, Vrijgevig, Milddadig, Gulhartig, Hartelijk, Onbekrompen royaal, ruim”.

“Poeh, wat heb ik een last van mijn rug”, klaagt ze. De zwangerschap valt haar soms zwaar. Eerst dat overgeven en nu die pijn. En dat allemaal aan het begin van het in verwachting zijn, hoe moet dat verder? Misschien wordt het dan nog wel veel erger. “Ga maar op je buik liggen”, zegt hij, “dan masseer ik je rug wel even”. Hij pakt er een flacon massageolie bij en begint haar rug lekker warm te wrijven. “Ja daar”, wijst ze aan, als hij net in het holle gedeelte van haar rug is beland. Soms strelend zacht, dan weer met enige druk gaat hij door, ook al raken zijn handen vermoeid en begint het zwaar te worden. “Mmm heerlijk”, hoort hij, “Maar je mag wel stoppen als je wil”. Maar hij laat zich niet kennen. Als zij geniet, geniet hij ook!

 

Intelligent.

 

"Bevattelijk, Knap, Pienter, Schrander, Vernuftig, Verstandig".

“Lastig is dat hè? Maar het klopt hoor, als jij mij likt, dan voelt het de ene keer helemaal top, maar de andere keer heb ik er al gauw genoeg van”, laat ze haar vriendin weten. “Ik ben blij dat je me dat vertelt, want er is voor mij natuurlijk ook niet veel aan als jij er niet van geniet”, antwoordt zij. Blijmoedig zitten ze tegenover elkaar bij de eettafel. Wat weer een heerlijk gesprek, zo open, zo eerlijk. Geen boosheid of teleurstelling, maar vreugde over de verbondenheid met elkaar. “Weet je wat we doen? Tenminste als jij dat ook een goed idee vindt. Zeg jij dan gewoon tijdens het beffen of het goed voelt of niet? Dat vind ik helemaal niet erg hoor. Zo van: ietsje meer naar links, of zachtjes of wat dan ook?” "Top, doe ik lieverd!"

 

Mysterieus.

 

“Duister, Enigmatisch, Geheimzinnig, Ondoorgrondelijk, Onverklaarbaar , Raadselachtig".

Het is koud en donker buiten, als hij de autosleutel in het portierslot steekt. Gelukkig de sleutel doet zijn werk, ondanks dat het die nacht hard gevroren heeft. Als hij achter het stuur zit blaast hij zijn warme adem de kille ruimte in. Alsof hij een sigaret rookt vullen dampen de ruimte. Hij heeft de autosleutel in het contact gestoken en wil die net omdraaien, als hij het briefje ziet. “Vanavond 210th”, staat er op. Nog voor hij wegrijdt naar kantoor grist hij snel de smartphone uit zijn jaszak. En dan ziet hij wat 210th is. Een warme, bijna hete gloed vult zijn hele lichaam. Zelfs zijn geslacht trekt zich niets meer aan van de kou. De motor gromt en hij rijdt weg. Wat een heerlijk dagje werken zal dat worden als er zo’n fantastische afsluiting op volgt. Maar hoe en wat? Zijn fantasie slaat op hol.

 

Exclusief.

 

“Speciaal, Chic, Wat andere mogelijkheden uitsluit, Bijzonder, Waardig”.

“Vind je niet dat ik te veel lawaai maakte. Ik bedoel toen ik mijn hoogtepunt haalde?”. Ze durft hem niet zo goed aan te kijken. Ze had zich volkomen laten gaan tijdens het vrijen. Ze kronkelde en sidderde, ze hijgde en gromde toen een climax zich aandiende en toen dat zich voltrok was er geen houden meer aan. “Maar lieve schat nee, ik vind het juist prachtig, zo eervol dat ik dit met jou mag beleven. Dat je helemaal jezelf bent”. Als ze dat hoort durft ze hem weer aan te kijken. Haar ogen stralen, vol genot en vertrouwen. Alleen hij, enkel hij mag zien hoe ze werkelijk is.

 

Closer Together.

 

Seduction is much more than beauty; it’s generous, it’s intelligent, it’s mysterious, it’s exclusive. En wie kennis heeft gemaakt met de 210th Bodycare lijn of de 210th Erotische boxen voegt hier als vanzelf de woorden Closer Together en Experience aan toe. Samen naar elkaar toe groeien, psychisch en fysiek, maken het vrijen, ja zelfs het leven een ware belevenis. Veel plezier op die reis vol verleiding, schoonheid, gulheid, intelligentie, mysteries en exclusiviteit!

 

Jan Weeber

©210th

Share this
Older Post Newer Post