Blog

VROUW.

VROUW.

Telegraaf.

Elk weekend verschijnt bij dagblad De Telegraaf de katern Vrouw. Een in kleur gedrukt blad waarin nieuws wordt opgenomen, dat vooral het vrouwelijk deel van de lezers zal aantrekken. De onderwerpen zijn zeer divers, maar ook te voorspellen. Er is ruimte voor beauty, mode, lifestyle, opvoeding, ja zelfs horoscopen ontbreken niet. En uiteraard ook seksualiteit. Doorsnee voor menig (wat men vroeger noemde) damesblad. Heeft iemand geen abonnement, dan heeft het blad een online equivalent, dat hier is te vinden. Daar vindt men o.a. het Dagboek van een minnares, een feuilleton van al meer dan 150 delen. Ook is er een Glossy. Daarin deze keer spannende, erotische avonturen, opgetekend door vrouwen. Daarbij valt op dat de werkelijkheid vaak groter is dan de fantasie. In deze blog vind je, net als in Vrouw, vier avonturen van vrouwen beschreven. De namen en leeftijden zijn gefingeerd.

Romy (26 jaar, vlogster).

De nieuwe buren waren leuk. Wat hebben we tijdens ons kennismakingsbezoekje bij hen met z’n allen gelachen, tot diep in de nacht. Ze vertelden wel eens te swingen. Mijn vriend Rob en ik keken elkaar aan, maar toen kon ik daar nog niet uithalen wat hij bedoelde. Het duurde wel een jaar dat het toch gebeurde. We dansten op I’m not in love van 100cc. En dronken lekkere cocktails. Van wat om elkaar heen draaien, werd het close tegen elkaar dansen. Ik met de buurman, hij met de buurvrouw. Tot we opmerkten dat zij ineens uit de kamer verdwenen waren. De buurman, ik zeg zijn naam maar niet, keek me aan met een alles zeggende blik. Wow, wat hebben we die avond gevreeën, hij en ik. De vonken vlogen er vanaf!

Esther (32 jaar, thuiskapster).

Het was vlak na mijn scheiding dat ik op het eiland Samos op vakantie was. Helemaal alleen, mijn hoofd moest leeg. Het was warm, de plaatselijke wijn gloeide nog na in mijn lichaam. En het gekke was; ik had niemand, maar toch kwam er door de warmte een gevoel van lust in mij op. Die moest bevredigd en zo zocht ik de privacy van mijn hotelkamer op, toen ik naast mij wel heel aparte geluiden hoorde. Ik ben toen op mijn bed gaan liggen en heb mij, geheel synchroon met het gekreun aan de andere kant van de muur bevredigd. Hun hoogtepunt werd het mijne. Later die week kwam ik er achter dat het een jong stel betrof. Net getrouwd ook. Onze gezamenlijke sessies bleven gescheiden door die ene muur.

Annemarie (56 jaar, publieksvoorlichter).

Het verwart mij soms een beetje, dat MeToo en dergelijke. Natuurlijk moeten mannen met hun tengels van je afblijven. Maar soms is het ook gewoon leuk om complimentjes te krijgen, een hand op je schouder of een arm om je heen. Zo was het ook met André. Ik moet vanwege mijn beroep nogal eens in het openbaar spreken en soms ben ik dan wat onzeker. Dan staat hij me bij met raad en daad. Toen ik eens bij hem op de koffie was, deed hij weer zo aardig. Hij was alleen, ik ook. Dus wat hield ons tegen? Door een grapje kwam het gesprek op seks, of in zijn geval het gebrek daaraan. En ja, ik heb hem toen met de hand even geholpen, om het maar zo te zeggen. Spijt? Nee hoor, er is niks tussen ons en die gebeurtenis is heeft nooit iets in de weg gezeten.

Ingrid (20 jaar, student).

Mijn vriendin en ik hebben wel eens een jongen meegenomen vanuit de kroeg. Gewoon lekker zo’n jongen “te grazen nemen”. Nee, niet tegen zijn wil hoor, maar Marja en ik hadden er wel eens over gefantaseerd. Hoe het zou zijn om een jongen te delen? Dus we zochten een knapperd uit, die ook aardig was. Niet dat dit nou meteen lukte, want enige kieskeurigheid is ons niet vreemd. Hoe dan ook, het was een geweldige ervaring. Poeh, wat deed die knul zijn best om zijn aandacht te verdelen. Eigenlijk hadden wij het maar relaxed en hij maar steeds erop geconcentreerd dat niemand te kort kwam. Hoe het zal zijn met alleen ik en dan twee mannen? Geen idee, maar dat dit anders zal zijn kun je wel raden. En wat deze ervaring betreft, ik ken Marja al lang, maar dat we dit samen hebben gedurfd, dat verbaast me tot op de dag van vandaag!

Closer Together.

Het is duidelijk, vrouwen willen het ook: avontuur in bed. In deze verhalen is het zonneklaar: verandering van spijs doet eten. Dat geldt ook in een situatie waarin twee mensen al lang bij elkaar zijn. Speel eens een spel, vraag eens aan de ander welke wensen er zijn, gebruik eens een speeltje bijvoorbeeld uit een erotische box van 210th, of wat gedacht van een ontspannende massage met de massageolie van 210th? Bij alle producten van 210th vind je bovendien erotische opdrachten, die weer sjeu in je love life kunnen brengen! En verder is de moraal van deze blog: geloof nooit klakkeloos wat men je in de media voorschotelt. De verhalen hierboven zijn van A tot Z uit de duim gezogen. Daar zijn ghostwriters voor. Bij De Telegraaf niet uiteraard, nee, bij De Telegraaf niet!

Jan Weeber
©210th
Share this
Older Post Newer Post