Blog

Wie stout is krijgt lekkers?

Wie stout is krijgt lekkers?

Inleiding:


Als aanvulling op de blog “Speel eens een spelletje” zullen er op deze pagina af en toe blogs verschijnen om jullie een idee te geven wat de inhoud van een rollenspel zou kunnen zijn. Hieronder het zesde verhaaltje. Sinterklaas is niet zo goed met zijn huishoudster Pieternel om gegaan. Zij besluit hem betaald te zetten. Maar hoe? Veel plezier en romantiek gewenst!


Een pak voor de Sint.


Sinterklaas kijkt vol verbazing naar het grote, vierkante pak. "Wat zullen we nu hebben, krijg ik een pakje?", vraagt hij. De Pieten, die tegenover hem zitten, grinniken zachtjes. Pieternel vooral. Ze is al jaren een trouwe huishoudster in het paleis. Maar mee naar Holland gaat ze nooit. Daar heeft ze het veel te druk voor. Het is ook wat: het paleis schoon houden en elke dag maar weer grote pannen paella maken voor de Sint en zijn helpers! Maar nu glimmen haar ogen. Zou zij meer weten over het pak dat de Sint in zijn handen houdt? Daarboven op zit een papier geplakt.


Het gedicht.


Sinterklaas scheurt het gedicht van het pak en leest: "Iemand in dit huis speelt altijd de baas. Jawel, dat is onze eigen Sinterklaas! Hij let meestal niet op wat hij zegt. Hij noemt Pieternel nog altijd zijn knecht! Ja Sint, je hoort de Pieten nu vast loeien. Maar jij gaat nu toch echt in de boeien. Dus oude meneer met je gouden staf. Van Pieternel krijg je vanavond flink straf. Maak het pak nu maar gauw open. En daarna is het snel naar de slaapkamer gelopen!"


De box van 210th.


Met rode wangen van schaamte frunnikt de Sint aan het pakpapier. Wat er tevoorschijn komt is een vierkante, zwarte doos. "Wat moet ik hier nu mee", vraagt de Sint. "Kijk er maar in Sinterklaas", antwoordt Pieternel. Haar glimmende ogen lachen nu uitbundig. Voorzichtig open de Sint de box. "Oh jeetje", mompelt hij, "wat is dit voor een eng iets?" Dat weet Pieternel maar al te goed: "Als ik u die handboeien om doe, hoeft u even niet meer de baas te zijn!" Ineens verschijnt er een glimlach om de mond van de Sint. Maar die verdwijnt weer als hij een zweep uit de 210th Shades Box tovert.


Straf! ... of toch niet?


Met angstige ogen staart de Sint naar het martelwerktuig in zijn handen. "Wees maar niet bang hoor Sint", stelt Pieternel hem gerust, "daarmee kan ik u heerlijk kietelen. En als u het zelf wil kan ik er heel zachtjes een beetje mee slaan. U mag zelf weten hoe hard het gaat, afgesproken Sint?" De ongerustheid zakt weer van het gezicht van de Sint. Hij verzucht: "Het lijkt wel een droom". Waarop Pieternel aanvult: "Nou, dat kan Sint, want kijkt u eens verder! Er zit ook nog een blinddoek in!"
"Wat een cadeau, wat een cadeau", lacht de Goedheiligman nu hardop. "Weet je wat Pieten? Gaan jullie maar naar de snoepkamer. En Pieternel, ga jij met mij mee naar boven?"


210th.


De Shades Box van 210th heeft, zoals gezegd, alles in huis om dit rollenspel te spelen. Vieren jullie pakjesavond alleen, of met vrienden? Of moeten jullie eerst wachten tot de kinderen naar bed zijn? In dat geval is het misschien nog wel spannender. Te weten dat het heerlijk avondje ook voor jullie een heerlijk avondje zal zijn, terwijl de kids daar niets vanaf weten. En is het zo ver: daag elkaar uit, verleid en geniet. Intimiteit en erotiek lenen zich bij uitstek om elkaar nog beter te leren kennen. Zeker als jullie de schroom om te spelen van jullie af weten te gooien. Fijne pakjesavond allemaal!


Jan Weeber.

©210TH

Share this
Older Post Newer Post