Blog

Wie wil er een ijsje?

Wie wil er een ijsje?

Terschelling.


Het is heerlijk geweest op het strand van Midsland aan Zee. De hitte van de dag heeft Daniëlle afgespoeld in het lauwwarme water van de Noordzee, de rust heeft haar goed gedaan. Het is een tumultueus jaar geweest. De nieuwe baan heeft veel energie gekost en toen haar relatie op de klippen liep moest ze nog meer uit de reservetank putten. Voor haar een reden om even aan haar wereld te ontsnappen en de Wadden op te zoeken. Terschelling, ze kent het nog uit haar jeugd. De zon staat niet zo hoog meer, maar is nog behaaglijk warm. Een kleine bries brengt vleugjes verkoeling, de badhanddoek om haar lichaam volstaat.


Wie wil er een ijsje?


Nu de avond nadert hebben veel badgasten het strand verlaten. Er valt een heerlijke stilte over de kust. Het water kabbelt, meeuwen krijsen, de hemel kleurt oranje en rood. Zachtjes klinkt het geluid van een bel. Als Daniëlle opkijkt ziet ze hoe een jongeman moeizaam een witte ijscokar door het mulle zand duwt. “Hè, lekker verfrissend”, denk ze, terwijl ze onder het badlaken naar haar portemonnee grijpt. Ze moet snel zijn, ze ziet dat de kar in de richting van de strandopgang wordt bewogen. “Joehoe, wacht even!”, roept ze, terwijl ze op een drafje richting de knul rent. Die houdt de pas in en wacht. “Hè, lekker verfrissend”, denkt ze wederom, maar nu om het vrolijke uiterlijk van deze knappe jongeman.


Bolletje.


“Je zal wel moe zijn na zo’n dag”, vraagt ze belangstellend, terwijl ze aan haar ijsje likt. Ze zegt het wel, maar hij antwoordt niet, gebiologeerd als hij is door de aanblik van haar tong langs het bolletje van haar ijsje. “Woh – o- ohhhh”, raast het door zijn hoofd. Hij heeft totaal niet door dat ze vraagt naar de prijs van deze heerlijkheid.


Duinpan.


Niet veel later biedt een duinpan een beschutte ruimte. De ijscokar wacht geduldig aan de rand van het helmgras. Daniëlle ligt op haar rug op een groot badlaken. En de ijscoman? Hij heeft een grote plak schepijs in zijn hand en glijdt daar gevoelig sporen mee op haar rug. Ze siddert en huivert van genot. “Draai je eens om?”, vraagt hij haar. Het is een heerlijk koud-warm avontuur hoe een spoor van ijs over haar buik glijdt, ijs haar navel in lekt en ze draaiende cirkels voelt om haar borsten. Totdat de weg naar boven wordt ingezet en haar tepels zich verharden door de kou van het ijs.


Vele smaken.


Die avond smelten lichamen tot een geheel. Daniëlle wordt benaderd alsof ze de Queen of the proms is. Nooit eerder maakte ze mee dat zij het absolute middelpunt van de avond was. Smaken van banaan tot aardbei, van chocola en hazelnoot tot Amaretto, elke aanraking brengt een andere sensatie. En natuurlijk zal ze hem geven wat zijn ogen hebben verraden, toen ze zo uitdagend van het bolletje van haar ijsje genoot.


Tips.


Spelen jullie dit verhaal? Niet iedereen zal beschikken over ijs in verschillende smaken. Daar heeft 210th een aantal oplossingen voor. Als de ijscoman ijs op de rug van Daniëlle giet, kun je dat nabootsen met de 210th massagekaars. Je giet de warme olie op de rug van je geliefde en fluistert in haar oor: “oh lieverd, jij doet mijn ijs smelten tot het heet is”. Uiteraard kan dit ook met de 210th massageolie. Dat hoeft weinig te kosten, een sachet is hiervoor immers al voldoende! Maar misschien wil je juist wel maximaal uitpakken met de Holland Box. Terschelling ten voeten uit! Wil je op de achtergrond de zee horen ruisen, ga dan naar Youtube en typ de zoekterm “zee geluiden” en je ligt al bijna echt aan het strand. Het is aan jullie om van vrijen een experience te maken waardoor jullie Closer Together raken. Intimiteit: een cadeau dat het leven biedt. Veel plezier!


Jan Weeber
©210TH

Share this
Older Post Newer Post