Blog

Your pleasure is my pleasure.

Your pleasure is my pleasure.

Tijdverdrijf.

 

Vrijen is een heerlijk tijdverdrijf. Stel je maar eens een druilerige zondagmiddag voor. De kinderen zijn de hort op, bezoekjes aan vrienden en familie zijn kortgeleden afgelegd en zin om er vervolgens zelf op uit te gaan is er even niet. Wat kun je dan allemaal doen? Op de bank blijven hangen en TV kijken is een optie. Een boek of een tijdschrift lezen ook. Maar waarom niet een heerlijk potje vrijen? Stel toch dat je alle tijd hebt, dan kun je er een heerlijke middag van maken. Heb je een bad tot je beschikking, gooi de fles shampoo erin leeg en een lol dat je samen hebt. Is er een douche, dan kan het spel van de patiënt en de opgewonden verpleegster gespeeld worden. Zij heeft wel een heel aparte manier van dienstverlening. Zo staat het niet in het ziekenhuisprotocol, maar is wel lekker en opwindend!

 

Agenda.

 

Het is een goed idee om een moment voor vrijen op de kalender of in de agenda te zetten. Er wordt weliswaar geopperd dat spontaan de liefde bedrijven het fijnst is, maar dan “moet” het er wel van komen. Wat nu blijkt is dat juist dit deel van ons bestaan er nogal bij in schiet. Let wel: we praten hier over een stukje quality time van het leven. Kort vertaald: al onze plichten en andere drukke werkzaamheden winnen het van de momenten, waarop de gespannen boog wordt losgelaten. Uitgerekend het moment dat we op adem kunnen komen gunnen we onszelf en elkaar niet. In die situatie is er niets op tegen om samen af te spreken wanneer het uitkomt om tijd voor elkaar te nemen. Tijd die voor het ene stel letterlijk ontspanning betekent, omdat beide partners elkaar heerlijk masseren en intiem liefhebben. Het andere koppel ontspant juist door alle drukte er hartstochtelijk, wild en woest uit te vrijen.

 

Slaapkamer.

 

Dat het ene stel veel meer op netheid is gesteld dan het andere, dat leidt geen twijfel. Op zich maakt dat voor de kwaliteit van het vrijen ook niet uit. Echter: als één van de twee zich ergert aan de rommel in de slaapkamer, dan kan dat wel degelijk afleiden tijdens het liefdesspel. Het is goed dat te uiten en niet telkens zelf te proberen de kamer op orde te houden. Communicatie is immers, net als vrijen, tweerichtingsverkeer. De ene partner dient in te zien dat de ander zich vaker en beter kan laten gaan in een ruimte die geen ergernis opwekt. Daar rekening mee houden is een win-win situatie. Nog beter is de kamer leuk en uitnodigend in te richten. Dat kan simpel en goedkoop. Een beeldje, enkele vaasjes, wat kaarsjes of andere snuisterijtjes, ze kunnen de kamer net dat accent geven dat een stel zich er echt thuis voelt. Een mooie poster of een schilderij aan de wand geeft gezelligheid. Een paar leuke, gekleurde extra kussentjes op het bed maken het huiselijk. Vaak wordt er geïnvesteerd om de huiskamer op te pimpen. Het kan een verrijking voor de relatie zijn, als ook de slaapkamer een opknapbeurt krijgt.

 

Plezier voor twee.

 

Het liefdesspel is een heerlijk intiem tijdverdrijf geworden. Je hebt het beide naar de zin. Kun je dat plezier dan nog verder uitbouwen? Jazeker, dat is mogelijk. Een vraag als; “wat kan ik voor jou doen, zodat jij het nog fijner hebt?” kan in menige relatie deuren openen, die tot dan toe gesloten waren. Dat komt omdat in deze vraag iedere vorm van egoïsme is uitgebannen. De vragensteller heeft maar één doel: de ander nóg gelukkiger maken! De vraag staat qua waarde dan ook op gelijke hoogte met het geven van een groot compliment. Juist dat doet de ander smelten. Die voelt de eigenwaarde toenemen en zal graag ingaan op die vraag. Communicatie is dan ook hét grote toverwoord als vrijen plezier voor twee is en blijft. In de praktijk is vrijen om de ander een fijn moment te geven ook erg plezierig. Niet dat dit per wet moet inhouden, dat er geen moment van gepermiteerd egoïsme in mag voorkomen. Neem als voorbeeld het orgasme. Dat is niet eens mogelijk zonder dat momentje voor jezelf!

 

210th.

 

Een andere manier om het liefdesspel te verdiepen is het speels te houden of te maken. Op deze website staan een aantal erotische verhaaltjes, die zich uitstekend lenen voor een rollenspel. En ook de speelse opdrachten, die 210th biedt bij haar bodycare producten en erotische boxen zetten aan tot intimiteit, uitdaging en verleiding, humor en communicatie. Of ben jezelf creatief genoeg? Mij schiet te binnen dat je een kapperszaak voor schaamhaar bent begonnen. Je schiet nu vast in de lach en dat is precies de bedoeling. Stel je eens voor met wat voor een lol een koppel dan met elkaar bezig is. Your pleasure is my pleasure. Gedeeld plezier, de missie van 210th in twee woorden uitgelegd, net als Closer Together. Of laat ik met nog een andere eindigen: have fun!

 

Jan Weeber.
©210th

 

Share this
Older Post Newer Post