Press

210th en The Love Bag op de Horecava.

210th en The Love Bag op de Horecava.

Van maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017 vindt de Horecava plaats in de RAI te Amsterdam. Het is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie, waarbij de beleving centraal staat.

Wie beleving zegt komt al snel uit bij 210th en The Love Bag. Zij staan namelijk voor verrassing en verleiding. Het laat geliefden van de meest spannende en intieme momenten genieten.

210th is een zeer exclusief merk van de meest hoogwaardige kwaliteit, op het gebied van erotische producten. Uiterst discreet en zeer luxueus dragen zij bij aan een geweldige experience in uw hotel. Onder de noemer Closer Together genieten uw gasten van elkaar en alles wat uw hotel te bieden heeft. 210th biedt o.a. massage olie, showercream en andere bodycare producten, maar ook complete erotische boxen die uw gasten in opperste stemming zullen brengen.

The Love Bag heeft een discrete, stijlvolle en luxe verpakking en bevat condooms, glijmiddel, massage olie, een veertje en een cockring. The Love Bag zorgt voor een beleving die draait om verleiding, die niet snel vergeten zal worden!

Zowel 210th als The Love Bag zijn in de hotelsector veel gevraagde upsalesproducten, daar zij een doorverkoop laten zien van 2,5 - 4,5 % ! De producten genereren extra revenuen zonder dat ze met andere producten kannibaliseren. Uw gasten zullen de producten bovendien zeer waarderen, maar daardoor ook uw hotel. 210th en The Love Bag worden door hen beleefd als een extra service, die door hun discrete en luxueuze uitstraling ver uitstijgen boven andere merken van dit genre. Deze waardering zal zich vertalen in extra inkomsten voor uw hotel! In alle opzichten spreken we van een win-win situatie, dus komt u eens langs bij de stand van 210th en The Love Bag.

U kunt de stand van The Love Bag vinden op locatie 01.630. De precieze locatie kunt u op dit kaartje vinden.

210th en The Love Bag: uw hotel en uw gasten varen er wel bij!

Share this
Older Post Newer Post