Press

210th in de Linda

210th in de Linda

De Linda, het blad van Linda De Mol, is één van de meest succesvolle tijdschriften in Nederland. Het biedt steeds weer een scala aan interessante onderwerpen om over te lezen en schuwt daarbij de erotiek niet. Ditmaal wordt er o.a. aandacht besteed aan de erotische boxen van 210th.

De erotische boxen van 210th zijn zeer luxe uitgevoerd en gevuld met de meest verleidelijke en uitdagende erotische producten. Wat te denken van een prachtige vibrator of handboeien, een zweep, cockring of smartballs. Stuk voor stuk topproducten, die bijdragen aan een heerlijke avond voor jezelf of met elkaar.

De 210th Erotische Boxen brengen mensen Closer Together, doordat ze aanzetten tot communicatie. Elke box bevat namelijk een luxe envelop met speelse opdrachten, die er voor zorgen dat er wordt gespeeld, gelachen en met elkaar overlegd. Zo wordt een intiem avondje een ware Experience!

De 210th Erotische Boxen zijn er in verschillende varianten, namelijk de Classic Box, Wedding Box, Pride Box, Holland Box, Ladies Box en Shades Box. Allen met een verschillende inhoud, maar van dezelfde, de hoogste kwaliteit.

In het blad Linda ziet u de 210th Classic Box afgebeeld. Normaliter is de prijs van deze uitgebreide erotische box € 149,00. Echter, vermeldt u bij uw online aanschaf van deze box onderstaande kortingscode, dan biedt 210th u de Classic Box aan met 10 % korting!

 

Kortingscode 210th Classic Box: LINDA2015

 

Wij wensen u bij voorbaat veel plezier van uw aanschaf toe en zien u graag terug op onze site.

 

©210th

Share this
Older Post Newer Post