Press

210TH in Het Parool.

210TH in Het Parool.

Op woensdag 20 mei 2015 besteedt dagblad Het Parool, in een artikel "Zeepjes snaaien", aandacht aan het verschijnsel amenities. Daaronder wordt een heel scala aan producten verstaan, die de gasten van met name luxere hotels aantreffen. Amenities zijn bijvoorbeeld: zeepjes, shampooflesjes, maar ook tandenborstels, slippers, mondwater etc etc.

 

Hotels bieden amenities aan om het hotelverblijf te veraangenamen. Zij weten ook dat veel gasten ze in hun koffer meenemen, als het hotel wordt verlaten. Was het vroeger zo dat dit als een vorm van "snaaien" werd gezien, momenteel zien veel hotels en productmerken in dat er ook winst uit te halen valt. Een vorm van upselling derhalve, waarbij de kamerprijs wordt vermeerderd met de prijs van de artikelen, die in het hotel zijn aangeschaft.

 

 

Immers bevalt een product, dan zal een klant mogelijk thuis tot koop, in grotere hoeveelheden, ervan over gaan. En zo zetten hotels dikwijls hun eigen, luxe merk op of gaan in zee met externe producenten en leveranciers. Bovendien hoeven de hotels er zelf geen verliezen op te lijden, daar zij dit alles gewoon in de kamerprijs verdisconteren. Het simpelweg niet aanbieden van amenities is geen optie, dat staat immers niet gastvrij.

 

Grote merken als Ferragamo, Floris, Blaise Mautin, Agraria en cosmeticamerk Rituals bevinden zich inmiddels op deze groeimarkt.

 

Ook wordt de collectie aangeboden producten in hotels uitgebreider. Het blijft niet bij toiletartikelen en toebehoren. Van paraplu's tot luxe broodjes en condooms, hotels verdienen eraan. Zelfs leenfietsen en leenauto's horen tot het assortiment.

 

Hotel De L'Europe te Amsterdam is overgegaan op het aanbieden van een erotisch arrangement, het Pleasure pakket, waarbij de Erotische dozen (boxen) van 210TH worden aangeboden.

 

Naschrift redactie 210TH: inmiddels zijn er meerdere hotels waar u terecht kunt voor een erotisch arrangement. De luxe van een klasse hotel, combineerd met de warmte van het Closer Together-concept van 210TH. Enkele voorbeelden vindt u hier.

 

©210TH

 

 

Share this
Older Post Newer Post