Press

Sofie Rockland in de VIVA.

Sofie Rockland in de VIVA.

De VIVA400 bestaat tien jaar. De prijs voor beste ondernemer is in die periode een keer naar Sofie Rockland van het erotische lifestylemerk 210th gegaan. Het blad VIVA kijkt terug met de vraag hoe het is gegaan met de gelauwerde onderneemster.

Ze vertelt dat het merk is ontstaan in 2010 omdat er in de erotische industrie geen product te vinden was dat beantwoordde aan haar visie, dat goede communicatie leidt tot een goed liefdesleven. De luxe producten van 210th gaan dan ook altijd vergezeld van speelse opdrachten, die de dialoog op gang brengen.

De erkenning van de VIVA400 betrekt ze niet enkel op zichzelf, maar ziet ze als een aanmoediging voor alle ondernemende vrouwen. Het VIVA400 evenheeft ze als overweldigend ervaren. Alle exposure heeft bovendien veel aandacht van de media en nieuwe klanten opgeleverd.

Inmiddels heeft het merk 210th zich stevig verankerd in de luxe hotelindustrie. Dat vereist veel uitleg, daar erotiek minder gemakkelijk verkoopt dan een spijkerbroek. Toch verkopen de luxe erotische boxen goed en heeft het Chelseahotel te London zelfs een 210th Suite ingericht. Ook is er een product voor jongeren ontwikkeld: The Love Bag. Al met al is de omzet verdriedubbeld. O.a. dankzij de VIVA400 Award.

Het hele artikel lezen kan hier.

Share this
Older Post Newer Post